Nejste přihlášen/a.
ddobry den, chtel bych se zeptat.. posledni dobou mam nejak slaby internet a casteji vypadava nez obvykle. nikdo tak tak nebylo a neni to tim ze by jsme mel slaby tarif..
casto to vypadava.. pak se na tu sit ani nemohu pripojit... staci youtube nebo fb a crash.. nez se mi to stavalo tak sem mohl normalne mit pustene youtube,skype i world of warcraft a ve hre jsem nemel n ejmensi lagy..nevite cim by to mohlo byt? skousel jsem treba jsetli neni zaprasena nebo neco :D ae router je vklidu.. wifi sem si koupil v elektru normalne doma zapoil dal heslo... nebo jesstli jsem treba nevypral spatny sifrovani.. diky za pomoc
0x
Pokud je to až poslední dobou, nebude na vině "špatné šifrování" apod... Spíše máte počítač ´zanesený´ - pročistěte tempy, promažte cookies a tak - třeba programem CCleaner...
Pak se můžete podívat - v ´dostupných´ sítích, jestli se někdo s novou wifi ´necpe´ na váš kanál - zvolte (případně) co největší odstup...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.