Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přidružení aplikace k souboru

Od: aloisb® odpovědí: 1 změna:

Když chci otevřít radiovou stanici na Internetu, tak mi to napíše tuto chybovou hlášku :

C:UsersTondaAppDataLocalTemplisten-20.pls nemůže být otevřen, protože asociovaná aplikace neexistuje. Změňte asociaci v předvolbách.

Mám Win Vista Home Edition - Zvolil jsem Start- Výchozí programy, našel soubor s příponou .pls a všude jsem nastavil program Windows Media Center, kterým ten soubor listen-20.pls jde přímo z toho adresáře Temp dobře spustit. Pak jsem PC dokonce i restartoval, ale z toho programu na adrese wifiradio-frontier.com/... mi to stále nejde spustit a objevuje se ta chybová hláška. Co s tím?

Stream radia (URL) je : 74.222.1.51:8402/...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dedkoid*
hodnocení

0x

No a nejde to v WMC přidat do oblíbených? Něco jako v IE.

Nechápu proč spouštět soubor z TEMPu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]