Nejste přihlášen/a.
Najdi si na www.slunecnice.cz Codec pack all in one a nainstaluj.Mělo by být po problému. Než zjišťovat, co chybí...
Hezký den.
Sice souhlasím s tím co říkáš, ale jak jsi mohl vidět, bylo to houby platné, což já třeba předpokládal, aniž bych se o tom dopředu zmínil. Opravdu musím slovo od slova vysvětlovat v odpovědích svoje myšlenkové postupy? Kdo by ty romány ale potom četl?
Hezký den.
Noo... Až TAK dobrý zase nejsem, ovšem nevšiml jsem si, že by se mojí radou zkusil řídit. Jde o to, že nedávno jsem měl některý z prográmků toho typu jaký jsi doporučil a dopadl jsem asi jako tazatel. Svůj problém jsem následně vyřešil přeinstalováním kodeků. Poradil jsem tazateli co mi pomohlo. Jinak nejsme ve sporu, máš samozřejmě pravdu.
Hezký den.
Takže jestli se nepletu, tazatel si stáhnul z webu prostřednictvím nějaké P2P-sítě film poravděpodobně zabalený v *.rar a zaheslovaný. A jestli tomu správně rozumím, pro jeho rozbalení potřebuje heslo. Mohl by ho najít na stránce, kde stáhnul torrent v diskusi - bylo-li to staženo přes torrent. Jestliže to nabízí možnost heslo si "koupit", je to na smazání a stažení jinde. Tohle kdyby řekl na začátku, ušetřili bychom si spoustu dohadů. Je to tak?
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.