Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soubor.avi se neotvírá

Od: aloisb® odpovědí: 23 změna:
mi nedaří otevřít některé soubory .avi (DivX nebo XviD). Asi nemám naistalován nějaký nový kodek. Jak zjistím který?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Najdi si na www.slunecnice.cz Codec pack all in one a nainstaluj.Mělo by být po problému. Než zjišťovat, co chybí...
Hezký den.

hodnocení

0x
Pokud se budeme držet otázky, což někteří nedělají, a nebudeme do systému instalovat spoustu nepotřebných kodeků, dá se potřebný kodek pro přehrátí zjistit programem Gspot.
Ke stažení je zde: headbands.com/...
výtka
Upozornění od sys al bunda 12. 12. 2007 22:23:52

Sice souhlasím s tím co říkáš, ale jak jsi mohl vidět, bylo to houby platné, což já třeba předpokládal, aniž bych se o tom dopředu zmínil. Opravdu musím slovo od slova vysvětlovat v odpovědích svoje myšlenkové postupy? Kdo by ty romány ale potom četl?
Hezký den.

hodnocení

Vřelé díky, pavoučku, to jsem potřeboval zjistit.
hodnocení

Tak bohužel program GSpot zná 206 kodeků, ale se souborem Bee+Movie.avi si neví rady, píše Conteiner UNKNOWN. Teď nějaká babo raď!
Pokud jsi to opravdu předpokládal, pak jsi jistě věděl, že i tvá rada příjde naprosto v niveč a tazatel ty soubory stejně neotevře.
al bunda*

Noo... Až TAK dobrý zase nejsem, ovšem nevšiml jsem si, že by se mojí radou zkusil řídit. Jde o to, že nedávno jsem měl některý z prográmků toho typu jaký jsi doporučil a dopadl jsem asi jako tazatel. Svůj problém jsem následně vyřešil přeinstalováním kodeků. Poradil jsem tazateli co mi pomohlo. Jinak nejsme ve sporu, máš samozřejmě pravdu.
Hezký den.

Ten GSpot čte informace o typu použitého kodeku přímo z daného souboru. Je mu jedno, jaké kodeky jsou nainstalovalé. Jen ti zkrátka řekne, co je tam použito a jestli máš odpovídající kodek nainstalován. Jestli je nainstalován špatně a tím pádem přehrát nejde, s tím on už nehne.
hodnocení

Vtip je v tom, že ten Gspot hlásí, že je pro něj kodek souboru Bee+Movie.avi NEZNÁMÝ! Je příčinou špatně nainstalovaný program All In 1 nebo se jedná skutečně o nějaký nový kodek, který se ani nedá tímto programem zjistit? U jiných AVI souborů tento program kodeky čte a prezentuje. Nejhorší je, že se mi to stalo už u druhého filmu, který jsem pracně stáhnul z NETU. Nebo prosím o radu, který přehrávač obsahuje nejnovější kodeky, že bych ho stáhnul a zkusil použít.
Možnou variantou také je, že je stažený soubor poškozený. Proto nemůže GSpot správně určit použitý kodek a pak nejde ani přehrát.
Zkusil bych to přehrát programem VLC player- má svoje kodeky a nebo media player classic, pokud to ani jeden nepřehraje tak kdo ví co je to za patlaninu kodek a nebo stahuješ špatné filmy a buďto jsou špatné už na serveru a nebo máš špatnou např RAM a ten film se špatně dotáhne...

hodnocení

Tak jsem to zkusil otevřít ve VLC Playeru a ten mi nabídl www stránku, kde si mohu kupit klíč. Znamená to, že i avi soubory je možno zamknout. Neví někdo, kterým programem by se dal zjistit ten klíč?
Je to nanejvýš podivné že by AVI toto vyžadovalo. Odkud je ten zmíněný soubor?
al bunda*
16.12.07 21:54
Z warezu?
Tos mi teda pomohl. To jsem opravdu nečekal. Otázka byla adresována autorovi a očekával jsem něco jako link k tomu AVI.
al bunda*
Tak nějak předpokládám, že Ti autor odpoví.. Mezi námi, taky jsem byl zvědavý na ten link.
BTW myslíš, že už umí s těmi obrázky?

hodnocení

Tak nevím, je-li program BearShare warez nebo ne, ale mně vyhovuje. Platím z každého CD a DVD autorské poplatky a tak si stahuju z NETU filmy. Většina otevřít jde, ale teď ty nové jako např. ten Bee Movie zlobí.
BearShare je program na sdílení souborů po Internetu na základě P2P. Placení Autorského poplatku ovšem nespovisí se stahováním filmů které děláš.
al bunda*

Takže jestli se nepletu, tazatel si stáhnul z webu prostřednictvím nějaké P2P-sítě film poravděpodobně zabalený v *.rar a zaheslovaný. A jestli tomu správně rozumím, pro jeho rozbalení potřebuje heslo. Mohl by ho najít na stránce, kde stáhnul torrent v diskusi - bylo-li to staženo přes torrent. Jestliže to nabízí možnost heslo si "koupit", je to na smazání a stažení jinde. Tohle kdyby řekl na začátku, ušetřili bychom si spoustu dohadů. Je to tak?
Hezký den.

RARu tazatel nikde nemluvil a ten zmiňovaný program je pro přímé sdílení a stahování souborů. Torrenty s tím nemají co dělat.
Takže to tak není :)

al bunda*
Já vím, že nemluvil, ale Ty ses už setkal s zaheslovaným souborem *.avi?
Jen se ptám...
Já s něčim podobnym jo :D
Při spuštění přehrávání to chtělo z nějakých stránek něco placeného stahovat a tuším byl tam nějaký login či co...na to video jsem se vykašlal, byla to blbost *hi*

hodnocení

Důvodem dotazu byl právě zádrhel u souboru . avi. Je vidět, že nemá cenu se s tím dále zabývat, prostě co nejde otevřít, se smaže a jede se dál, zelenou cestou podle skal.
Jelikož bearshare je opravdu na warez sdileni tak bych se tim opravdu nezabíval...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]