Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V chrome 19 zlobí přihlašování

Od: plechac* odpovědí: 5 změna:

Zdravím mám chrome 19 a od té doby se nemůžu přihlásit skoro nikam. I zde jsem registrovaný, ale přihlásí mě to a když kliknu kamkoliv dál, zase jsem odhlášený. To samé FB a další stránky. Neví někdo co s tím. Díky Plecháček

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Problém bude v cookies, takhle by měly být nastaveny. Pokud ani to nepomůže, pročistit pomocí ccleaner (prohlížeš musí být zavřený)

V chrome 19 zlobí přihlašování
plechac*
hodnocení

tak cookies mám nastavené tak jak doporučujete (tak to i bylo, nic jsem nemusel přenastavit) a ccleaner toho vyčistil dost, ale tento problém přetrvává

des*

Je porřeba chrome smazat,všechno!Projet i registr.Potom si stáhnout nový odjinud než původně a znovu nainstalovat.

ahasver4*
hodnocení

0x

Před pár vteřinami jsem tam dal tu devatenáctku a bez problému...Ale s tímhle problémem jsem se už potkal a nejen na Chrome i na IE.Dělalo to tak dva dny a pak se to samo,z důvodu který neznám,upravilo...Taky jsem mazal,čistil a nic.Takže rada je,vydržte!:)

bena*
hodnocení

0x

Doporučuju odinstalovat google chrome, vyčistit disk i registr CCleanerem a poté si ho stáhnout. Možná by bylo lepší místo google chrome si nainstalovat Chromium - není tak svázané s googlem (takže žádné odesílání důvěrných informací do googlu). Jinak je to to samé. Ke stažení zde třeba:

Osobně bych však přešel na jiný prohlížeč, například Internet Explorer 9 nebo eventuelně Opera 11.64...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]