Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se udělat tohle u videa?

Od: hghgh odpovědí: 2 změna:

Pořebovala bych stáhnout jeden film, bohužel jsem ho našla pouze s českým dabingem, ale potřebuji ho v původním znění (do warezu se mi nechce). Jde nějak udělat(bez nějakých speciálních programů) abych z videa odstranila zvuk, a odněkud (odkud?) tam přidala ten původní? ...je to asi složité, ale pokud byste měli kdyžtak i tip kde ten film by se dal stáhnout normálně tak budu ráda, díky moc:)

(jedná se o film Two mules for sister Sara a The high plains drifter)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Do warezu se Vám nechce a přitom si chcete ten film stáhnout... trošku si protiřečíte... *smich*

Kde ho stahovat Vám radit nebudu, to se nesmí. Mohu Vám ale poradit ať se poohlédnete po tomto filmu ve formátu MKV. Tento multimediální kontejner totiž umožňuje (mimo jiné) mít u videa několik audio stop, takže je možné, že krom dabingu zde najdete i originální znění. Zvlášťě pokud se někde v názvu souboru povaluje zkrata EN či ENG.

doplněno 17.05.12 09:47:

Ještě se vrátím k Vaší původní otázce... Ano, udělat to jde, ale neobejdete se bez speciálních programů a krom video stopy musíte mít i kvalitní audio stopu, pak sladiít časování atd.

juldab*
hodnocení

0x

Trvalo mě asi minutu než jsem ho v originále našel.Jinak záleží na konejneru v kterém je film zabalen. V Mkv je to celkem jednoduché v avi už horší a ve VOBu to je vyšší dívčí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]