Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvukovka nefunguje!!!

Od: kubik* odpovědí: 1 změna:
Po čase mi na XP přestala fungovat zvuková karta. Něco jsem mazal a je možné že i něco důležitého, jenomže pak ovladače nešly nainstalovat, stáhnul jsem originální od realteku, ale přesto to nešlo. Vrátil jsem tedy (jako poslední možnost) bod obnovy systému... (ten systém, jak wokna cestoujou zpět časem) a ejhle- fungovalo to.
Pak jsem se rozhodl comp přeinstalovat a zvukovka od té doby nejde...
Ale ten hlavní problém- myslím, že může být poškozený zvukovka, ale když jsem si koupil novou, nějak to furt nechce fungovat. Nemá se v biosu nějak vypnout onboard a povolit pci? Opravdu si nevím rady. počítač je to opravdu výkonný (až na základovku) takže se ho zbavit nemůžu... Budu si vážit toho, jestli mi někdo pomůže... Díky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
onboard zvukovka se většinou vypne sama když tam připojíš nějakou jinou. Je to v biosu v položce Integrated Peripherals...
To že ti zvukovka nejde bude urcite ovladacema a nebo mas zakazane vsechny zvukovky...tohle ti takhle fakt nereknu, projed si bios, nainstaluj spravne ovladace...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]