Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NB - náhlá smrt

Od: ladinpraha* odpovědí: 5 změna:

NB - cca 5 let starý - Acer Ex5630 - během brouzdání po netu najednou skonal. Totální mrtvola. Při zapojení adaptéru, s baterkou i bez, nic. Jenom adaptér bliká. O servisu neuvažuji, jenom případný tip, jestli mám jako laik šanci se případně na něco podívat než ho definitivně uklidím jako případný zdroj náhradních dílů. Díky za reakce. Ládin..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stejný případ.U mě vadná základní deska (pravděpodobně,ntb je ještě na cestě ze servisu,ale na 99,9%).

Ale je v záruce takže případnou cenu netuším.

ahasver4*
hodnocení

0x

Tak zrovna u Vás mě překvapuje,že už nemáte v ruce křížový šroubovák...:)Když ne servis,tak zkouška testem odolnosti...:)Přes zadní stěnu bych se kouknul,jestli má všechno patřičný dotek a není-li někde něco odpadlé...Na náhradní díly může jít kdykoli...

doplněno 16.05.12 19:07:

Aha.Nějak jsem se domnívál,že je Váš...Ale i tak by kontrola,jestli něco nemá špatný dotek,neškodila.

ladinpraha*
hodnocení

Jelikož to není zrovna můj NB, tak pro ten šroubovák musí uzrát čas.

juldab*

Pro jistotu vyměnit baterku CMOSKY těch 5 let by mohlo být nebo aspon vyresetovat CMOS Ta baterka je pod klávesnicí a dá se k ní dostat zepředu. Pootevřením.

ladinpraha*
hodnocení

Jen pro info: už je na šroubky. Cosi shořelo na grafické kartě. Vzhledem k ceně nové GK a k tomu, že nemám jistotu, že grafika ssebou nevzala ještě něco jiného, tak nehodlám experimentovat a zůstane na díly. Konec hlášení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]