Nejste přihlášen/a.
NB - cca 5 let starý - Acer Ex5630 - během brouzdání po netu najednou skonal. Totální mrtvola. Při zapojení adaptéru, s baterkou i bez, nic. Jenom adaptér bliká. O servisu neuvažuji, jenom případný tip, jestli mám jako laik šanci se případně na něco podívat než ho definitivně uklidím jako případný zdroj náhradních dílů. Díky za reakce. Ládin..
0x
Tak zrovna u Vás mě překvapuje,že už nemáte v ruce křížový šroubovák...
Když ne servis,tak zkouška testem odolnosti...
Přes zadní stěnu bych se kouknul,jestli má všechno patřičný dotek a není-li někde něco odpadlé...Na náhradní díly může jít kdykoli...
Aha.Nějak jsem se domnívál,že je Váš...Ale i tak by kontrola,jestli něco nemá špatný dotek,neškodila.
Pro jistotu vyměnit baterku CMOSKY těch 5 let by mohlo být nebo aspon vyresetovat CMOS Ta baterka je pod klávesnicí a dá se k ní dostat zepředu. Pootevřením.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.