Nejste přihlášen/a.
NB - cca 5 let starý - Acer Ex5630 - během brouzdání po netu najednou skonal. Totální mrtvola. Při zapojení adaptéru, s baterkou i bez, nic. Jenom adaptér bliká. O servisu neuvažuji, jenom případný tip, jestli mám jako laik šanci se případně na něco podívat než ho definitivně uklidím jako případný zdroj náhradních dílů. Díky za reakce. Ládin..
Tak zrovna u Vás mě překvapuje,že už nemáte v ruce křížový šroubovák...Když ne servis,tak zkouška testem odolnosti...
Přes zadní stěnu bych se kouknul,jestli má všechno patřičný dotek a není-li někde něco odpadlé...Na náhradní díly může jít kdykoli...
Aha.Nějak jsem se domnívál,že je Váš...Ale i tak by kontrola,jestli něco nemá špatný dotek,neškodila.
Pro jistotu vyměnit baterku CMOSKY těch 5 let by mohlo být nebo aspon vyresetovat CMOS Ta baterka je pod klávesnicí a dá se k ní dostat zepředu. Pootevřením.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.