Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet explorer-nejde odinstalovat

Od: kkk* odpovědí: 5 změna:

Zdravim.Mam naistalovany google chrom,ale zároven i explorer.Explorer neni v ovladaci panely-pridat nebo odebrat program. Mam win 7 ultimate.Co s tím?Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

6x

IE je součástí Win, není jen ´doinstalovaným´ programem a není tak jednoduché se jej zbavit (je potřebný i pro jiné MS aplikace i Win jako takové) - proč ho chceš dát pryč?

doplněno 03.02.13 12:49:

Ok -jiných browserů můžeš mít v pecku kolik chceš - nech prostě IE ´sedět´ a nespouštěj ho... ;)

jjj
hodnocení

Nesedí mi.Lépe se mi pracuje na google chrome.

ladinpraha*

Já taky používám výhradně Firefox, ale jak píše Mowla, potřebují ho některé programy a mně se taky jednou za čas hodí použít třeba pro srovnání jiný prohlížeč. A že je tam nainstalovaný mi přece nepřekáží. Je prostě součástí Windows.

honzav88*
hodnocení

2x
Nesmysl ho odinstalovat! Nechci delat chytreho, ale me se odinstalovat povedl a mel jsem pak problemy. Treba pres g.chrome jsem se nedostal do nastaveni modemu nebo do internetoveho bankovnictvi. Lepe receno vetsina aplikaci a webovych stranek je nastavena na IE a nemusi podporovat ostatni prohlizece a jak zde bylo zmineno, pokud mate OS windows je IE nezbytny! Kuli tem par mb co zabira se nevyplati ho odinstalovat.

k2
hodnocení

0x

Nechat ho tam. IE neni jen to, "cim se divate do internetu". Je do Win celkem slusne prorostly a jeho odinstalaci si muzete zadelat na zbytecne problemy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]