Nejste přihlášen/a.
Mám internetové radio, které se ovládá přes www.frontier.radio. Tam mohu využít záložku Browse station nebo Browse Podcasts, které jsou děleny podle Location (umístění) nebo podle Genre (žánr). Když si otevřu třeba záložku Podcasts pro žánr Country, tak pak mám možnost kliknout na červené srdíčko se znaménkem + a někam to přidat. Nevím však kam se to přidá a jaký to má význam.
podcast je komplet internetových záznamů,je to obdoba RSS zpráv,akorát je to audio,srdíčko znamená že si můžete zvolené program označit jako oblíbené,a bude se automaticky stahovat do složky každý nový záznam,záleží na použitém programu.Dejme tomu že mám oblíbený nějaký žánr,tak si ho označím,a mám vždy nové písničky přímo na hdd.Ovšem podle mých zkušeností je to většinou balast,je nutno třídit .)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.