Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasviněná klávesnice pod tlačítky

Od: senator* odpovědí: 1 změna:

zdravíčko hledám radu, na stránkách výrobce jsem nic nenašel, před týdnem jsem si vylil čaj s mlíkem do noťase, zkratoval atd... dal jsem ho do opravny. Teď mám vyčištěnou celou základní desku a hardware, ale čištění klávesnice by bylo za dvojnásobnou cenu, tak jsem si jí nechal vyndat. Od kamaráda jsem slyšel, že se dají jak u kterých noutbuků ty tlačítka sundat (nevím z jaké strany, abych něco nezlomil). Mám teďka usb klávesnici a z noťase mám tu originální vyndanou, nevíte teda jak a jakým přípravkem vyčistit tu hliníkovou destičku a jak ty tlačítka sundat, abych to mohl vyčistit pořádně?

PS: notebook Acer Extensa 5635ZG

díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

swa
hodnocení

0x

moole.itpro.cz/... Co tohle?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]