Dobrý den.Mám asi osm roků starý počítač na ležato Fujitsu Siemens(na staro koupený),jenom k vůli internetu,kde často surfuji.Je tam W.2000 a v poslední době mě počítač stále sděluje,že má málo virtuální paměti,že mám počkat až si ji doplní.Je tam Ram 128 100-130 MHz.Pomohlo by dokoupení paměti a jak velké?Seženu ještě někde paměť do tak starého počítače?Jsem amatér a prosím o radu.Děkuji.
Skutečná paměť - RAM, rychlejší, dražší Virtuální paměť - simuluje se prostřednictvím místa na harddiscu, pomalejší, levnější řešení, velikost lze nastavit prostřednictvím Windows (viz. nápověda ve Windows)
a ano rychlost pc se zvětší a jelikož bude více paměti tak pc bude virtuální paměť méně používat. Vytáhni jednu paměť a zajdi do bazaru, koupit se určo dá, budou to nejspíše SDRAM
Dobrý večer.Je to určitě SD RAM.Sehnat ji ale někde je problém.Věděl by někdo kde bych ji mohl konkrétně sehnat a za kolik?Popř.zaslat na dobírku?Stačila by 256 a nebo víc?Používám jenom internet.Adresu bych zaslal na e-mail.Děkuji a přeji hezký večer.
já ti ale nezaručim jestli tam máš SDRAM. 256 navíc by určitě bodlo ale řikal jsem ti bazar proto že neni záruka že ti pojede s tou tvojí a občas jsou problém i některé 256 na starší desky- berou z toho třeba jen 128 a v bazaru se můžeš dohodnout...ale je to na tobě. Dále jsou např tady: http://pc.bazos.cz/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.