Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
našel jsem sice nějaká vlákna o této tématice ale některá jsou již uzavřena a můj problém je maličko jiný.
Mám nový laptop s Win7 a jen jedním,nerozděleným diskem.Je údajně možné i za provozu tento disk rozdělit,já si našel návod,zkusil ale buď jsem něco udělal špatně nebo nedotáhl do konce.
Do příkazového řádku jsem napsal cmd.wxe,spustil jako správce,zadal CHKDSK:C/F, spustil,proběhla nějaká tabulka,kontrola prostoru na disku či co,nabídlo mi to restart a od té doby se potýkám s problémem.
Počítač je od SONY,já vymazal spousty Sony programů,které byly nainstalovány,protože je nechci nebo používám jiné.
Při startu počítače mi najede: Windows is loading files (nebo tak nějak),objeví se Starting Windows,pak tabulka,kde zadám z několika jazyků češtinu,počítač se mě zeptá,zda chci pomocí Sony care Rescue zachránit data nebo ne,já dám restartovat a po restartu už mi nabíhá český Windows,prostě tak jak má.
A mě zajímá,jakým způsobem bych se zbavil toho anglického startu Windows,toho programu care Rescue,který v ovládacích panelech není anebo jak bych ten příkazový povel vrátil zpátky,aby počítač pochopil,že už nechci dělit disk,že chci jen,ať to zase startuje jak předtím.
Bod obnovení nemám vytvořen.Jednou z variant,ale asi až tou poslední,by byla nová instalace,ale tomu bych se rád vyhnul,protože jsem momentálně v zahraničí a můj datový tarif není uzpůsoben na stahování aktualizací,Service Packů,Frameworků apod.
Poradíte mi někdo,co s tím.Mockrát díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.