Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze zobrazit horní a dolní lištu zároveň

Od: smeya odpovědí: 3 změna:

Prosím o pomoc, dcera pomačkala klávesnice a teď se nezobrazuje horní a dolní lišta zároveň. Obě tam jsou, ale musím myší popojet dolů, aby byla vidět spodní a horní už se na obrazovku zase nevejde a naopak, jako by byla obrazovka malá. Musí to být něco jednoduchého, ale nedaří se mi to najít. Poradíte? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Je v ´pořádku´ rozlišení obrazovky? - odhadoval bych, že na monitoru 16:9 máte zobrazení 4:3...

Pravým tlačítkem na Plochu, Vlastnosti - Nastavení - a vpravo téměř dole si vyberte vhodné rozlišení...

doplněno 15.05.12 11:03:

Děti jsou mnohem schopnější, než se my domníváme...

:-D

smeya
hodnocení

Tak to mě nenapadlo, ale bylo to ono! :o) Jak tohle dokázalo 2-leté dítě mi hlava nebere...:o)) Děkuju!

ladaadal*
hodnocení

0x

Jestli máš na mysli lištu woknousů, tak nabídka start - nastavení - hlavní panel a nabídka start. Budeš mít zaškrtnuté políčko - automaticky skrývat hlavní panel. Odškrtni, dej O.K. a mělo by to být.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]