Nejste přihlášen/a.
Tak mi zase v baráku nabízejí připojení k interneto a TV (případně i hlasové služby). Nabídka ne nzajímavá, ale zas ne až tak - nabízí to centrio ve spolupráci s centronetem, nevíte o nich něco? Jsem u UPC, jejich nabídka, kterou používím, je cenově srovnatelná, ale internet je pomalejší a programů má o něco méně. To Centrio je IPTV, nepotšebuji modem, internet jde po optice a má symetrický upload/download, naproti tomu nemají settobox s harddiskem, ale prý mohou nabídnout stb s USB vstupem a možností nahrávat na vlastní harddisk, ovšem nevím, jak to funguje prakticky. Díval jsem se na nějaké diskuse, někdo je chválí, jiní jim nadávají do podvodníků, tak nevím; máte někdo zkušenost?
Mám je i můj kámoš na druhý straně Prahy. Bohužel já jsem za NATem takže bud si zaplatíš veřejnou IP nebo máš sdílenou. Televize má dost často výpadky ale díky tomu že se na ní nekoukám to nevadí. Internet má výpadky tak 1 za měsíc. Rychlost je větší než garantujou zvláště u uploadu. Dávaj k tomu telefon ( když máš komplet tak je zadarmo) s voláním na mobily 1kč/min. To nahrávání jde ale že by tomu rozuměli tak žádná sláva (vo tý IP telefonii už vůbec nemluvím) Nahrává to ve formatu MPEG2 sice ti řeknou že to nikde nepřehraješ ale jak říkám nerozuměj tomu. Zítra jdu k tomu kámošovi instalovat mu filmovej scaner tak se můžu podívat jak to má on.
Děkuji za informaci. Jen pro úplnost, já jsem Praha 9. UPC má své mouchy, ale zatím chodí a rychlost sice nic moc 'v mé nabídce), ale přžívám. Takže asi zatím nebudu nic měnir. (Jo mimochodem, nemají MEZZO, prý protože neposkytuje dost kvalitní signál.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.