Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, když zapnu PC, tak se mi asi po půl minutě zobrazí pracovní plocha, ale potom musim cekat další 2minuty než se rozjede. Po dvou minutách mi blikne monitir asi jako znamení, že mohu pracovat.
Poradili by jste mi jak ho zrychlit?
Dobrý den, PC se zpomalovalo asi tak měsíc a potom se to zastavilo, takže se načítá stejně dlouho...
Díval jsem se do toho nástroje pro správu. Je tam několik chybných polí. Jdou nějakým způsobem odstranit nebo opravit? Virama to není, mám dobrý antivir.
Dobrý den, našlo mi to několik chyb: ati2mtag, CRT, W32Time, Servise control manager
a taky několik upozornění: Dnscache, Tcpip, User 32, Cdrom a asi 70 upozornění s názvem Disk
Když kliknu na chybu s názvem ati2mtag, tak se mi tam objeví CRT invalid display tipe a jináč samí 1 a 0.
Chyba W32Time:chto zdrojů však není aktuáln k dispozici. Po dobu 14 minut nebude proveden žádný pokus o kontaktování zdroje. Klient NTP nemá k dispozici žádný zdroj času.
Chyba Servise control manager : SSDP Discovery Service, která neuspla při spuštní v důsledku následující chyby:
U upozornění USER 32 je: Pokus o restartování UZIVATEL... se nezdařil
Upozornění Cdrom :Na zařízení/Device/Cdrom0 byla při operaci stránkování rotpoznána chyba.
Upozornění Disk:
Na zařízení DeviceHarddisk5D byla při operaci stránkování rozpoznána chyba.
Služba Media Center Extender Service závisí na služb
Zvolenou službu nelze spustit, protože není povolena nebo s ní není spojeno žádné povolené zařízení.
Klient NTP zprostředkovatele časových údajů je konfigurován pro získávání časových údajů z jednoho nebo více zdrojů času. Žádný z t
To běhají v klidu. Virtuální mechaniku nevim jestli mám a ani nevim jak to poznám. V msconfing mám vše zaškrtlnuté kromě icq.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.