Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Obměnuji doma nový monitor.V merku mám tyto dva stroje.Philips 227E3QPHSU alza.cz/... a nebo Asus VE228HLED. alza.cz/... Ceny podobné parametry také.Mírný favorit je Philips. Máte někdo zkušenosti?
IPS by teoreticky byl lepší, ale v téhle ceně to dost možná bude nejlevnější druhá jakost, tak možná radši ten Asus. Ale kdo ví, to by se muselo vidět.
Zrovna včera jsem taky kupoval, alza.cz/..., a je teda naprosto perfektní. Menší velikosti jsou taky.. Sice se musí dost ztlumit podsvícení (aspoň bude dobře vidět i na sluníčku, když se zvedne) a repráky si ani nezasloužej komentář (jsou tak na úrovni chrastícího mobilu v kapse puberťáka), ale s tím jsem obojím počítal. Jinak rovnoměrné a výrazné barvy, kontrast dost velký, odezva okamžitá. Barevnější filmy (Alenka..) a grafika vypadají líp, než cokoli jsem kdy viděl, u pár webů, na které jinak koukám x hodin denně, jsem se taky až zarazil a zkoumal, jak jsou vlastně barevné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.