Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s připojením

Od: nikushe* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, předevčírem mi internet přes wifinu normálně šel ale včera jsem zapla noťas a dala internetový prohlížeč a píše mi to: Server nenalezen a když jsem se dneska chtěla připojit u táty tak mi píše zase : Spojení přerušeno.. a přitom pokaždé tam mam napsaný že jsem připojena k síti a síla signálu je silná -_- co s tím? prosím poraďte:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Jste připojena k síti - myšleno k domácí síti, tedy k wifině. Jde o to, kam je připojena ta wifina, jestli je funkční připojení wifi k internetu, mělo by to jít poznat ze světýlek na wifirouteru...

doplněno 08.01.14 15:54:

Zkusil bych wifi na minutku vypnout a pak zapnout, je to nejjednodušší pokus o řešení problému, pokud to nepomůže, bude třeba se pravděpodobně podívat do nastavení...

nikushe*
hodnocení

no jenže máme tady i druhý notebook a na tom to normálně jde..

kangaroo*
hodnocení

0x

No první věc je vzít kabel a zkusit připojení přes LAN kabel a zkontrolovat diod signalizaci na routeru jestli je vše v pořádku.

cm

jsem na tom stejně. ze dne na den se nejde přihlásit na stránky tankionline.com, ale při tom všude jinde ano. instalovaly se mi jakési aktualizace. nemůže to souviset s tímto? dřív jsem to vyřešil instalací opery, ale teď to nejde v žádném prohlížeči načíst. nemůže v tom mít prsty avast?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]