Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafická karta GTX 460 2gb

Od: tajne* odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych si koupit grafickou kartu GTX 460 2gb ale nevím jestli je dobra na nejnovější hry.Poradte prosim.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A proč by nebyla? Mám její předchůdkyni - GTX 260 a bez problému si zahraju cokoliv.

Namátkou z posledních her jsem na ní hrál Sniper Elite V2 nebo Risen 2...

tajne*
hodnocení

takže mi rozjede battlefield 3 na plne detaily

Battlefield 3 nemám, takže neposoudím... rozjede se určitě, jestli na plné detaily nevím.

V požadavcích hry je GTX 560... s tím, že minimální konfigurace na které se hra rozjede je GoForce8800/9800.

blesk16

Já když si vybírám GK tak to dělám tak že napíšu do youtube hru co chci hrát a za to jméno grafiky a vyjedou ti videa jak se to seká jak je to plynulé, na jaké rozlišení, např. todle:

sinner

Proč tolik tajností , napište sestavu ktará má BF3 rozjet a to je i monitor a jeho rozlišení ...napsat jen graf, je dost málo...Ale jak psali jiní nevidím v tom problém...spíš na jaké FPS jste zvyklí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]