Nejste přihlášen/a.
Nazdar...ehm ahoj všichni co se na to dívaj...mám problém(několikaátý)mám FRAPS program na nahrávání her apod. a chci nahrát na youtube.com call of juarez 1 jenže když tu hru spustim tak mi leze dobře je tam intro a menu no a dám novou hru,načte se to a pak se automaticky vypne hra...bez hláše chybových prostě se vypne a zase ji zapnu a(přečtěte si od začátku nechci opakovat)no tak se obracim k vám...pls poradte nudim se a chci nahrávat...poradte mi a...pls...dino
Bez frapsu funguje? Ukazuje to při intru a v menu číslo s fps v rohu? Nedá se spustit v okně?
Bez frapsu funguje?Ano.Ukazuje to při intru a v menu číslo s fps v rohu? myslim že jo ale to je normální ne,?Nedá se spustit v okně?co t hra?jj
Ano, dá se spusitt v okně, nebo ano, nedá se spustit v okně?
Jestli to nepůjde ani v okně, asi tam bude nějakej konflikt, leda zkusit jiný nahrávací program.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.