Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dobrý den,
když natáčím Frapsem ve hrách (Call of Duty 4), hodně se mi seká obraz, vím že bych měl video ukládat na jiný HDD než je operační systém nebo hra. Bohužel, mám jen jeden. Tak mě napadlo, zda by pomohlo kdybych připojil například flash disk přez usb. Asi se to ještě víc zaseká co? Nenapadá Vás jiné řešení než koupě dalšího disku?
Grafiku mám nastavenou na celkem hezkou, respektive nejlepší co lze. Vyžaduji hezký obraz i zvuk, a ve videu musí být také.
Ve Frapsu jsem nastavoval různé FPS, které to bude zaznamenávat, ale bez úspěchu.
Děkuji za odpovedi a rady David
Z disku vám to při hraní přece už nehrabe, ne? Jinak bych zkusil VHcapture, měl by mít o dost lepší výsledky, funguje jinak než fraps, kterej natvrdo omezí zobrazované fps na nahrávací rychlost (a nahrávat 60fps vám to asi stíhat nebude).
Grafiku můžete klidně trochu stáhnout, někdy na to lidi "nejsou zvědavi" a někdy to dokonce rozptyluje nebo překáží (viz q3a a jednolité barevné stěny). Nebo náhodou to neumí ukládat replaye, kdy byste teprv po dohrání pustil vybrané části a ty nahrával ze záznamu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.