Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamní emaily - jak se jich zbavit?

Od: heterak® odpovědí: 9 změna:

Taky vám chodí na váš mejl různé reklamy?

Mně přijdou za den vždycky min.2. Dá se to nějka filtrovat? To je opravdu hrůza,se každý den nasírat a pořád to mazat!

doplněno 14.05.12 11:53:

Ani to nečtu a rovnou to mažu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Dají se dát do blokace a nebo nastavit filtr.Ale je to boj s větrnými mlýny..Už mě to donutilo i ke změně mailu...

buss
hodnocení

0x

No blokovat, ale to je neúčinné, roboti jedou furt. Nejlépe ovšem nemít majla.

mowla*
hodnocení

0x

Mám mailboxů několik a ty, které používám pro identifikaci v netových diskusích apod., v podstatě vůbec neotvírám - mám v nich nastavené filtry k přeposlání mailů z několika zvolených adres jinam a zbytek automaticky považuju za spam a ´zahazuju´...

Moji známí a kamarádi na mne mají jiné mailové spojení...

I tak semotamo přijde něco obtěžujícího, ale tak jeden maila do týdne, to se dá vydržet...

;)

hodnocení

0x

Já si založil nový mail (starý mám s přezdívkou, nový jsem založil se jménem a příjmením), NIKDY NIKOMU A NIKAM jsem svoji adresu zatím neuvedl a už od druhého dne tam mám denně minimálně jednu reklamu, od Datartu a z nějakých otravných e-shopů, které vůbec neznám :(

mowla*

I mailservery prodávají ´listy´...

Pořád to není tak hrozné, jako volny.cz, který přidává reklamu na konec VAŠEHO e-mailu.

Zajímavé, když vám přijde od babičky e-mail a na konci je reklama na pilulky podporující erekci *zed*

poiu*
hodnocení

0x

1. Někdy je uveden odkaz na ohlášení odběru.

2. Odpovědět s tím, že již nemáte zájem o zasílání e-mailů.

3. V e-mailovém klientu nastavit adresu, jejíž zprávy se budou vždy přesouvat do spamového koše.

V řadě případů ovšem odkaz na odhlášení odběru funguje jen jako důkaz, že tem mail je živý. To se týká spíě zahraničních spamerů, přeci jenom na ty domácí nějak= zákonné páky existují. Tak snad jedíně mít dobrý spamový filtr. Chce to pak spam koš procházet, u málo používaných mailů mi to hází často do koše vyžádané maily; chce to doladit.

dzordz*
hodnocení

0x

Můžete místo webového rozhraní používat live mail (nebo něco obdobného), kde ten filtr jakž-takž funguje.

Nebo si zřídit schránku na lepším (placeném) mail serveru, kde budou mít o hodně pokročilejší promazávání, blacklisty, heuristiku atd. Tím už spam v podstatě neproleze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]