Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jakou šanci mám při reklamaci notebooku. Jde o Harddisk. Když notebook zapnu objeví se : Chyba čtení disku, restartujete pomocí Ctrl Alt Del. Proto ho budu reklamovat... Tak jsem se chtěl zeptata jestli s tím někdo nemáte zkušenosti... P.S: Při situaci, kdy je notebook zapnutý, ale nereaguje, po které se to stalo, jsem postupoval přesně podle manuálu...
Takže notes nenaběhne? - reklamovat...
Otázka je, jakou má HD vadu - možná servis vymění HD, možná bude stačit formát a nová instalace, možná jen recovery...
Každopádně ale v servisu uveďte, zda chcete vytáhnout nějaká data...
doplněno 13.05.12 16:17:BTW - zda servis reklamaci uzná či si nechá servisní zásah zaplatit je závislé na typu problému...
Jakou máte šanci vám zde nikdo 100 % nesdělí, jak bude ppostupovat prodejce. Je-li v záruce, postupujte podle jejich podmínek které musí být v souladu s OZ. Disk je-li vadný asi opravovat nebudou, tak na výměnu. Nastudovat si § 612 a násl. Obč. zákoníku.
Nesdělujete ovšem, zda byl zakoupem podle OZ nebo Obch.Z.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.