Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalý internet

Od: black* odpovědí: 23 změna:

Zdravím , mám problém s internetem , už třetí den je úplně pomalý , nepřehraju si ani písničku na youtube , běží to pár sekund a načítá se to a furt tak dokola , písničku stahuju několik minut když má třeba 3MB , hry se mi lagujou jak .. Všech co mají stejný internet jde normálně rychle , už nevím co s tím mám dělat . Nevíte co s tím? ...
Děkuji .

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hbikerd*
hodnocení

0x

zdravim, zkusit test speedtest.net/... a pak budeme pokračovat :)

black*
hodnocení

Dobrá tak moment .. stahuju 35kb/s .. *plac* :D

black*
hodnocení

tak tady je screen ..

Pomalý internet

hbikerd*
hodnocení

0x

sthněte stahuj.centrum.cz/...

spustit a udělat LOG a vložit ho sem

black*
hodnocení

No nevím co sem vlastně dát tak sem toho vyfotil víc , moc se v tom programu nevyznám .

Pomalý internet #2
black*
12.05.12 12:48
hodnocení

další

Pomalý internet #3
black*
hodnocení

poslední ..

Pomalý internet #4
hbikerd*

tak ten poslední zkopírovat Ctrl+C a pak sem Ctrl+V vložit LOG a kouknem na to

black*
12.05.12 12:54
hodnocení

hbikerd*

hmmm, nic tam nevidim :( zkuste forum.viry.cz/...

bena*

Kdepak, já tam nějaký zbytečnosti našel. Spusťte si Hijakcthis, klikněte na Scan a zaškrtjete tam tyto položky:

O3 - Toolbar: uTorrentControl2 Toolbar - {687578b9-7132-4a7a-80e4-30ee31099e03} - C:Program Files (x86)uTorrentControl2prxtbuTor.dll - uTorrent Toolbar zrovna odinstalujte

Lepší by však bylo místo Hijakcthisu použít RSIT, je důkladnější. Návod jak použít RSIT a kde ho stáhnout najdete zde: forum.viry.cz/... Budu chtít oba logy, jak log.txt, tak i info.txt. Oba je sem vložte, případně mi je vnitřní poštou pošlete (aby tady někteří nenadávali, že to tu je nepřehledné).

Osobně si myslím, že máte buď příliš vysokou ageritaci (sdílíte internet s dalšími x osobami, které zároveň dost stahují) nebo jste překročil FUP (limit od poskytovatele internetového připojení).

dolis72*

to bena : můžete mi prosím vysvětlit rozdíl mezi RSIT a HijackThis? *smich*

není to tak že RSIT stahuje a spouští program HijackThis? :D

bena*

Asi RSIT moc neznáte. RSIT sice spouští Hijakcthis, uloží log z něj, ale umí toho i více, zobrazí seznam nainstalovaných programů, vypíše seznam naposledy vytvořených složek, dále ukáže seznam položek v souboru hosts (přes něj můžete třeba blokovat určité stránky nebo při zadání určité stránky nastavit přesměrování na jinou), zapíše tam stav Cetra zabezpečení (zda-li je funkční antivir, antispyware, firewall), vypíše seznam služeb, ovladačů. Prostě je toho mnohem víc :)

Stačí Vám to takhle? ;)

dolis72*
RSIT pouze vypíše co našel, HijackThis kromě výpisu umožňuje také opravy.
bena*
To sice ano, ale často samotný HJT nestačí a ještě je potřeba něco ručně smáznout atd. RSIT (plnohodnotný) HJT uloží na disk a můžete si spustit kdykoliv ručně a kolikrát chcete. A člověk ví, jestli tam není nainstalovaný nějaký bordel, není naplánováno spouštění něčeho nevítaného, atd., atd.
Proč si myslíte, že na většině fór rádci chtějí log z RSITu...
dolis72*
a samotný Hijackthis se uloží kam?...do monitoru a jde spustit jen 1x? *smich**smich**smich* Hijackthis je zdarma a není třeba jej instalovat. Program si můžete stáhnout zde: hijackthis.cz/... Použití Spusťte program a stiskněte tlačítko "Scan"nebo "Do a system scan and save a log"V zobrazeném seznamu můžete vybrat položky k odstranění Pokud si nejste jisti, proveďte online analýzu logu zde: hijackthis.de/... a už jen dělat moudrého nemusím vědět...stačí mít ;)Google
bena*

RSIT Hijackthis uloží do C:Program Files rend microHijackthis, pak ho spustí, uloží ty logy (info.txt a log.txt) do C: sit. Jenže po ukončení RSITu RSIT nesmaže ten Hijackthis a nechá ho uložený na disku. Pak si ho můžete spustit kolikrát chcete, prostě tam bude, dokud ho sám nesmažete.

Jinak ta online analýza je na houby, to chce, aby viděl zkušený člověk. Schválně jsem zkusil takhle pár logů tam vložit, u spousty položek tam je otazník, takže ve finále běžný uživatel nebude vědět co s tím a spoustu položek označil jako vadné špatně, protože tam je problém s jejich databází - není zvyklá na adresáře v českých WIndowsech. A také je problém s 64bitovými Windows 7. Některé nebzepečné domovské stránky naopak detekoval buď s otazníkem nebo jako dobré. Takže radit někomu použít tu online kontrolu je celkem odvážné. Ta online kontrola je nejvýše dobrá pro ty zkušené, pokud to chtějí mít přehledné, ale jinak je to na draka... ;)

Takže teď už doufám, že jste pochopil, proč jsem chtěl použít RSIT a proč ho tady "obhajuji"... A jestli Vám jde jen o provokaci jako v některých jiných příspěvcích, jen si poslužte :D Zase ze sebe uděláte akorát to ono :D

dolis72*

je celkem rozdíl mezi provokovat a oponovat :)

vy tady toono děláte ze sebe běžně...stačí číst některé vaše rady...kvantita ještě nezajišťuje kvalitu a to může některé

uživatele hledajíci tady radu zmást...

samotný HijackThis si můžu uložit kam chci a použít kolikrát chci...nemusím ho mít zrovna ve složce C:Program Filesrend microHijackthis

problém s 64bitovými Windows 7 ...Win7 64bit mám a problém z HijackThis nemám...

je na káždém jestli bude věřit online kontrole nebo nějakému rádci

bena*

Nerad tady zabírám místo vysvětlováním takové banality, ale jinak to asi nepůjde... I s vietamcem by se snad dalo lépe diskutovat :D RSIT ukládá HJT do C:Program Files rend microhijackthis - to jsem psal. Nainstalovat si ho můžete klidně i na flešku, to je úplně jedno. O to tady nejde, o tom jsem nepsal, že by to nešlo nainstalovat jinam, než do C:Program files rend microhijackthis. Ale RSITu to prostě neřeknete, že ho chcete uložit jinam...

Hijackthis sice na Windows 7 x64 bez problémů rozeběhnete, funguje tam bez potíží, co vím, ale zkuste si log vložit do té slavné online kontroly a ona Vám označí spoustu bezpečných položek jako nebezpečné - člověk laik by to pak zaškrtal, fixnul to a pak by se divil, že mu systém blbne, že se nespouští to a to...

Na závěr jen mě dostalo "Problém z Hijackthis nemám" radši bez komentáře

Navrhuji zamknout téma... bude to asi lepší i pro server, ne? :)

dolis72*

opravdu mě umíte rozesmát jako málokdo *smich*

doplněno 13.05.12 18:26:

jen doplním...

Hijackthis se neinstaluje;) ...opět matete uživatele

bena*

Hijackthis se instaluje i neinstaluje. Stáhnete-li si ho s příponou .exe, neinstaluje se. Stáhnete-li si ho s příponou .msi, tak se instaluje. Ke stažení na internetu HJT najdete v obou provedení.

Takže važte slova a než něco napíšete, ověřte si to... Děkuji :)

hodnocení

0x

Zkuste napsat providerovi, jestli s tím něco nemají oni.

black*
hodnocení

Nemají , jak říkám , kamarád ( soused ) mu jde a dalším dvoum jde bez problému . To mám jen já ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]