Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překladač do mobilu, ne online

Od: honzi0020® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den

Hledám překladač do mobilního telefonu. Překladač typu nadyktuji českou větu a překladač ji přeloží a přečte. Potřeboval bych najít nějakou aplikaci, která nepotřebuje přípojení k internetu jelikož v zahraníčí je připojení velice drahe.

Prosím o radu čí doporučení vhodného aplikace.

Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Důležité je vědět, o jaký mobilní telefon se jedná.

ppeter*

Pokud tomu tedy správně rozumím, dynamická sestava se zobrazuje pouze pro mobilní telefony?

Víte, je zde jedno klíčové slovo, které má ochrannou známku a já bych to slovo opravdu rád použil.

Proto jsem chtěl využít dynamickou reklamu a domnění, že se reklama zobrazí s klíčovým slovem v google vyhledávači...

vůbec nevím, o čem tady píšete

ppeter*

Podívejte se na tuto stránku:

zbrody.cz/...

Chtěl jsem vše udělat podle postupu "co není zakázáno..."- píše se tam, že lze reklamu vytvořit pomocí dynamické sestavy a já nevím jednoduše jak... Pak mi napíšete, že záleží o jaký mobilní zařízení se jedná, to jsem také moc dobře nepochopil...

to musí být nějaká chyba, já odpovídal na úplně jinou otázku. viz obrázek

Překladač do mobilu, ne online
ppeter*

spletl jsem si téma, omlouvám se...

hodnocení

Jedná se o telefon Nokia e 52

hodnocení

existuje tedy nějaký program?

charlies*
hodnocení

0x

Obávám se, že ne, protože jsi hrozně náročný. Něco takového se ti těžko vejde v současné době do mobilu, takže jedině přes ten internet, nebo si budeš muset vystačit se slovníkem.

hodnocení

V mobilu mu 16 GB kartu a není problém ji zvětšít a dát tam 32Gb

V zahraničí kde bych to použil je drahé připojení k internetu tak chci to řešit takto.

V mobilu mám navigaci od nokie bez nutnosti připojení k netu celé evropy 7GB a vše v pohodě tak slovník (mluvený kolik může mít tak?

Jestli nějaký takový program existuje napištemi název

charlies*

Já takovou aplikaci neznám, jenom třeba Google Translate, který je přes ten internet. Ale hádám, že zatím taková aplikace není, protože řešení, které používá třeba Google se bude pohybovat v rámci TB, možná víc a určitě v tom hraje i výkonnostní problém. Asi by se to dalo nějak smrsknout a udělat z toho něco pro mobil, ale bylo by to dost nepoužitelné. Ono i to, co má teď Google jenom z CZ do AJ a naopak není úplně ideál. V době, kdy jsem měl Symbian, tak byl dobrý SlovoEd. To byl slovník, který měl i namluvená slova. Ale ne že by skládal věty, které mu nadiktuješ. Ale zadarmo nebyl...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]