Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Hledám překladač do mobilního telefonu. Překladač typu nadyktuji českou větu a překladač ji přeloží a přečte. Potřeboval bych najít nějakou aplikaci, která nepotřebuje přípojení k internetu jelikož v zahraníčí je připojení velice drahe.
Prosím o radu čí doporučení vhodného aplikace.
Děkuji
Pokud tomu tedy správně rozumím, dynamická sestava se zobrazuje pouze pro mobilní telefony?
Víte, je zde jedno klíčové slovo, které má ochrannou známku a já bych to slovo opravdu rád použil.
Proto jsem chtěl využít dynamickou reklamu a domnění, že se reklama zobrazí s klíčovým slovem v google vyhledávači...
Obávám se, že ne, protože jsi hrozně náročný. Něco takového se ti těžko vejde v současné době do mobilu, takže jedině přes ten internet, nebo si budeš muset vystačit se slovníkem.
V mobilu mu 16 GB kartu a není problém ji zvětšít a dát tam 32Gb
V zahraničí kde bych to použil je drahé připojení k internetu tak chci to řešit takto.
V mobilu mám navigaci od nokie bez nutnosti připojení k netu celé evropy 7GB a vše v pohodě tak slovník (mluvený kolik může mít tak?
Jestli nějaký takový program existuje napištemi název
Já takovou aplikaci neznám, jenom třeba Google Translate, který je přes ten internet. Ale hádám, že zatím taková aplikace není, protože řešení, které používá třeba Google se bude pohybovat v rámci TB, možná víc a určitě v tom hraje i výkonnostní problém. Asi by se to dalo nějak smrsknout a udělat z toho něco pro mobil, ale bylo by to dost nepoužitelné. Ono i to, co má teď Google jenom z CZ do AJ a naopak není úplně ideál. V době, kdy jsem měl Symbian, tak byl dobrý SlovoEd. To byl slovník, který měl i namluvená slova. Ale ne že by skládal věty, které mu nadiktuješ. Ale zadarmo nebyl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.