Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stažení videa

Od: stribrnak* odpovědí: 8 změna:

mohu opět poprosit o rady jak toto video stáhnout?není to žádná reklama,v odkazu je můj kolega,tak jsem si to chtěl uložit,ale zkoušel jsem Jdownloader,YTD,real player ,ale bohužel nic,díky předem za rady,používám IE9

ceskatelevize.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

juldab*
hodnocení

2x

Kam to chceš dát?

stribrnak*
hodnocení

jako minule,ulož.to díky

juldab*

už to tam posílám jeno pro názornost tady je adresa rtmp://wcdn04.nacevi.cz:1935/ct-vod/_definst_?id=MTUyNDU3MzA2OHw2MzQ3MjQ1ODAxMzg3MjE5MjQ=&type=wpl&publisher=hps/mp4:iVysilani/2012/05/11/MalaFarmaCT1-110512-MP4_404p.mp4.

doplněno 12.05.12 23:46:

a tady je link uloz.to/... neupravoval jsem to neb jsem po včerešku nějakej přešlej.

dzordz*

Čím to stahujete? Vzhledem ke zmínce o úpravách, je to převedené do flv, nebo to je 1:1 kopie?

ahasver4*
hodnocení

0x

Ahoj,někde máš chybu v nastavení,přes real player to v IE9 jde,koukni...

Stažení videa
stribrnak*
hodnocení

ahoj ,přesmě tak jsem to dělal jak jsi poslal obrázek už před tím,ale bohužel stahování nezačne

Stažení videa #2
ahasver4*

No jo,máš pravdu,pak to hodí oznámení,že ten klip nejde stáhnout...Tak snad jen nějakým progem na snímání obrazovky...Nějaký přece máš...:)Ale možná je i jiná cesta,někdo s něčím příjde...Ať se zadaří!

bena*

Já na nahrávání obrazovky používám Screen record, který je součástí aTube Catcheru... Je to zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]