Nejste přihlášen/a.
mohu opět poprosit o rady jak toto video stáhnout?není to žádná reklama,v odkazu je můj kolega,tak jsem si to chtěl uložit,ale zkoušel jsem Jdownloader,YTD,real player ,ale bohužel nic,díky předem za rady,používám IE9
už to tam posílám jeno pro názornost tady je adresa rtmp://wcdn04.nacevi.cz:1935/ct-vod/_definst_?id=MTUyNDU3MzA2OHw2MzQ3MjQ1ODAxMzg3MjE5MjQ=&type=wpl&publisher=hps/mp4:iVysilani/2012/05/11/MalaFarmaCT1-110512-MP4_404p.mp4.
doplněno 12.05.12 23:46:a tady je link uloz.to/... neupravoval jsem to neb jsem po včerešku nějakej přešlej.
ahoj ,přesmě tak jsem to dělal jak jsi poslal obrázek už před tím,ale bohužel stahování nezačne
No jo,máš pravdu,pak to hodí oznámení,že ten klip nejde stáhnout...Tak snad jen nějakým progem na snímání obrazovky...Nějaký přece máš...Ale možná je i jiná cesta,někdo s něčím příjde...Ať se zadaří!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.