Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mam problém s tiskem fotek nebo spíše na foto papír.
Tiskárna Canon MP 150 barvy originál.
když vytisknu fotku tak barvy jsou v pořádku až na černou. Kde je černá tak ta se jakoby sráží do kapek a je výsledně taková krupičková. Vyzkoušeno výměna barvy i jiné druhy papíru.
Nevím čím to je na obyč papír tisk bez závad.
Díky Jarda.
mam problém s tiskem fotek nebo spíše na foto papír.
Tiskárna Canon MP 150 barvy originál.
když vytisknu fotku tak barvy jsou v pořádku až na černou. Kde je černá tak ta se jakoby sráží do kapek a je výsledně taková krupičková. Vyzkoušeno výměna barvy i jiné druhy papíru.
Nevím čím to je na obyč papír tisk bez závad.
Díky Jarda.
18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jarosu
Papíry jsem zkoušel všechny možné i org canon. Před tím tiskla normálně i na obyč papír foto papír.
jarosu
Čištění zarovnání hlav i přeinstalování jsem všechno udělal. Papíry od tiskárny bohužel nemam jsem ji zdědil.
Překontroluj nastavení použitého papíru v ovládacím software tiskárny. Až dojdou všechny nápady, neváhal bych se obrátit na výrobce či autorizované prodejce:
canon.cz/...
canon.cz/...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]