Nejste přihlášen/a.
Dobry den hraju multiplayer a jsem Admin jednoho survival serveru.Jaky je prikaz ke zjisteni hesla dekuji.
Jakého hesla? Jestli myslíš heslo nějakého hráče v nějakém pluginu (AuthMe, AuthDB, xAuth,...) tak to nezjistíš ty hesla sou zašifrovaný.
ale me druhy admin rikal ze se to da a takove pluginy tam nemame.mel sem na mysli heslo nektereho hrace dekuji.
Ať už myslíš jakékoli heslo tak ho nezjistíš! Všechny jsou zašifrované. A taky by mě docela zajímalo na co je chceš vědět.
Asi změnil heslo. Trochu se drbete levou rukou za pravým uchem. Proč ho nemůžete banovat, jste přece admin? Smazat účet, založit nový se stejným jménem. Nebo změnu, obnovení hesla to nemá? Vygenerovat nové heslo můžete přece vždycky a to staré jím přepsat, staré znát nepotřebujete.
ano to mohu ale ja nechci aby ten druhy clovek zjistil ze sem zmenil heslo,ja chci totiz zjistit kdo za neho hraje a jestli to heslo treba neznam od nekoho jineho!
Tak mi rekni presne o jake heslo jde a kam ho hráč píše, pak budud o něco chytřejší a možná něco vygůglim.
Žádné heslo nikde nezjistíte, to by vám ho musel někdo přímo říct. Můžete porovnat IP logy, jestli tam nebyl už dřív na svém původním účtu.
Tak ve složce plugins/AuthMe v souboru auths.db kterej otevřeš v nějakym textovym editoru (já používám Notepad++ ale dá se to otevřít v obyčejném WordPadu) a najdeš řádek který začíná jeho jménem a smažeš ten celej řádek a kámoš ať se hned zaregistruje s jiným heslem. Víc ti neporadím.
ja to delam tak ze v subore authMe vymazu jeho jmeno tim padem se musi registrovat znova cize heslo nepotrebujes :D
Žádné heslo nikdy nikde nezjistíte, to by muselo být uloženo jako plaintext a to nikdo rozumnej nikdy neudělá.
Heslo se může ukládat třeba tak, že vemete login, připojíte "salt" (třeba 20 náhodných znaků, pokaždé stejných), připojíte heslo, připojíte další salt a dostanete tak 48-66 znaků. Spočítáte jejich hash (md5 nebo jiný, je to celkem fuk), dostanete 32 hex čísel, výsledek znovu nějak upravíte, např posledních (10+délka loginu/10) písmen uříznete a přesunete na začátek. Z toho to heslo prostě nezjistíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.