Nejste přihlášen/a.
Zdravím, kúpil som si lacný mikrofón od Geniusu a zapojil som ho do PC (v tom chyba nie je, podľa farby, ne? :D) a v programe Záznam zvuku mi ho neberie. Taktiež mi nenahráva ani v AudaCity a ani v Kristale, pomocou rôznych vecí som konfiguroval (hlasitosť, vyváženie, stlmenie atď.) ale nič nezaberá. Mikrofón je 100% funkčný, ani v tom chyba nie je
Vsadil bych se, že problém bude v tom nastavení..PC by měl po připojení napsat, že byl rozpoznán připojený mikrofon, v nastavení zvuku by měl být zhlasený (já mám možnost pro přehrávání a pro nahrávání) ..
s tým som sa hral asi dve hodiny, nastavoval podľa všemožných plánov a nič. ale čítal som na nete, že s tou zvukovkou čo mám (realtek ac97) mikrofón kamarát moc nie je, takže sa asi budem musieť zmieriť s tým, že mikrofón nebude :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.