Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikrofon nenahrava

Od: preator odpovědí: 5 změna:

Zdravím, kúpil som si lacný mikrofón od Geniusu a zapojil som ho do PC (v tom chyba nie je, podľa farby, ne? :D) a v programe Záznam zvuku mi ho neberie. Taktiež mi nenahráva ani v AudaCity a ani v Kristale, pomocou rôznych vecí som konfiguroval (hlasitosť, vyváženie, stlmenie atď.) ale nič nezaberá. Mikrofón je 100% funkčný, ani v tom chyba nie je :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co povolení mikrofonu a nastavení jeho hlasitosti?

preator
hodnocení

práveže, tie nastavenia mám všetky v pohode *nevi*

axlik*

Vsadil bych se, že problém bude v tom nastavení..PC by měl po připojení napsat, že byl rozpoznán připojený mikrofon, v nastavení zvuku by měl být zhlasený (já mám možnost pro přehrávání a pro nahrávání) ..

preator
hodnocení

s tým som sa hral asi dve hodiny, nastavoval podľa všemožných plánov a nič. ale čítal som na nete, že s tou zvukovkou čo mám (realtek ac97) mikrofón kamarát moc nie je, takže sa asi budem musieť zmieriť s tým, že mikrofón nebude :D

ahasver4*

Jestli je to ten samý,co jsem si kdysi koupil,stál necelou stovku,tak ten po pár dnech šel smykem.Taky jsem ho nerozchodil..Na řadu přišel jiný,kvalitní a bylo po problému...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]