Nejste přihlášen/a.
Ahoj chci se zeptat . Stáhl jsem si demo již uvedené hry dirt showdown ale mám problém. Po zapnutí se mi zobrazí nabíhání hry a hra potom spadne. Občas mi to napíše Intel grafický adaptér byl vypnut ale byl úspěšně obnoven. Myslel sem si že je to náhlá chyba a že už to půjde. Opětovně se stává to samé. Prosím pomoc . Děkuji za jakoukoli pomoc
jedná se o NVIDIA GeForce GT 540M , a je to notebook zkusil jsem update driverů ale se hrou to vypadá pořád stejně
no, není to nic extra, ale na nízké detaily by to měla rozchodit. Nemáš náhodou WIN XP? Ten totiž není hrou podporován. Jinak bych zkusil nainstalovat nejnovější ovladače na grafiku downloadcenter.intel.com/...
doplněno 11.05.12 18:00:ty ovladače jsou pro tu intel integrovanou v procesoru.
Ujisti se, že máš přepnuto na tu nVidiu. Protože pokud by intel grafika neběžela, nemá se tam co míchat intel ovladač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.