Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dirt showdown demo

Od: lawi odpovědí: 10 změna:

Ahoj chci se zeptat . Stáhl jsem si demo již uvedené hry dirt showdown ale mám problém. Po zapnutí se mi zobrazí nabíhání hry a hra potom spadne. Občas mi to napíše Intel grafický adaptér byl vypnut ale byl úspěšně obnoven. Myslel sem si že je to náhlá chyba a že už to půjde. Opětovně se stává to samé. Prosím pomoc . Děkuji za jakoukoli pomoc

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Intel grafický adaptér... tuhle hru nerozjedeš na integrované grafice. Nemyslím jen výkonově, ale některé hry ani tyto grafiky nepodporují.

lawi
hodnocení

to si nemyslím protože moje grafika byla pro tuto hru doporučana obsluhou elektra

a co je to za počítač/notebook? nebo alespoň o jakou grafiku přesně se jedná?

lawi
hodnocení

jedná se o NVIDIA GeForce GT 540M , a je to notebook zkusil jsem update driverů ale se hrou to vypadá pořád stejně

lawi
hodnocení

Intel je jen moje HD grafika a jedná se o i5-2430M

no, není to nic extra, ale na nízké detaily by to měla rozchodit. Nemáš náhodou WIN XP? Ten totiž není hrou podporován. Jinak bych zkusil nainstalovat nejnovější ovladače na grafiku downloadcenter.intel.com/...

doplněno 11.05.12 18:00:

ty ovladače jsou pro tu intel integrovanou v procesoru.

Ujisti se, že máš přepnuto na tu nVidiu. Protože pokud by intel grafika neběžela, nemá se tam co míchat intel ovladač.

lawi
hodnocení

ne mám win 7 ale hodně lidí mi říká to co ty neni to moc extra ale já zapnu turboCache a to je bomba pak šlape vše

lawi
hodnocení

Věřím že to co jsi mi poskytnul je užitečné ale v tom se moc nechci hrabat

lawi
hodnocení

zkusim update

lawi
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]