Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přetížení procesoru a fyzické paměti

Od: lukifo* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, před nedávnem jsem pustil notebook a začal jse mi sekat. Když jsem spustil správce úloh, zjistil jsem, že procesor je na 70% ( normálně až 10%) a fyzická paměť je na 90% ( normálně 20-30%) - v tu chvíli byly všechny programy vypnuté. Restartoval jsem ho, ale ani to nepomohlo. Prosím o jakoukoliv radu. Dále posílám technické parametry notebooku :Lenovo Win7AMD A6- 3400M APU with Radeon(tm) HD Graphicd 1,40 GHz64bitový OS

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Neptal jste se už a neříkal jsem, abyste teda v tom správci seřadil procesy podle % cpu a pak podle přiřazené paměti a podíval se, který z nich za to může?

Jestli ne, tak to udělejte ;)

hodnocení

2x

Ve správci úlih si přepněte na záložku Procesy a podívejte se co konkrétně žere procesor a paměť. Pro lepší orientaci klepněte v horní liště na CPU, připadně Využití paměti. Srovná vám to čísla podle velikosti a snadněji najdete toho žrouta.

doplněno 10.05.12 21:02:

... Správci úloh...

lukifo*
hodnocení

Mnohokrát vám děkuji za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]