Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O2 internet

Od: black* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , chci se zeptat na O2 internet na této stránce : o2.cz/... za 500kč měsíčně těch 16MB/s to musím mít pevnou linku? Nebo jak , moc se v tom nevyznám , mám pomalý internet a na balkoně talíř směřující na vysílač na kostel tak moc nevím no . Děkuji za rady .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

O2 nabízí rychlý internet na pevné lince,ale jen poblíž teleústředen.Jinak zajišťuje i mobilní internetové připojení,ale to je výrazně pomaqlejší.

JABRAKA

111*
hodnocení

0x

Tato rychlost je jednak teoretická maximální, která nemusí být dosažena (je negarantovaná) a předpokládá pevnou linku. Kolik dosáhnete záleží na tom jak daleko jste od ústředny a je-li ve vašem městě vůbec taková rychlost předpokládaná společností O2.

black*
hodnocení

No mají tam měřič kde se zadá město atd , u mě max rychlost 25Mb/s a s tou pevnou linkou je to jak? Tu mi dají oni nebo jak? Vím že se tak blbě ptám ale fakt to nevím *smich*

nikol*

Ahoj,

pracuji u O2.

Nejdříve vám zjistí dle parcely, jakou rychlost máte. Samozřejmě rychlost je maximlální. Reálná rychlost se od ní může lišit. Poté Vám zašlou samoinstalační balíček, kde si modem sám zapojíte. Pokud tedy máte v bytě/domě telefonní zásuvku. Pokud nemáte , přijdou vám technici. Pevnou linku již dneska mít nemusíte, není podmínkou. Takže postup: Zjištění rychlosti, objednání služby, instalace ( sám nebo technik). Služba bývá z pravidla se závazkem na 12 měsíců, kdy máte modem za 1,-.Chtěli by jste to na rodné číslo nebo IČ?

B.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]