Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GTA IV - problém

Od: black* odpovědí: 5 změna:

Ahoj . Mám GTA IV ( ORIGINÁL ) nainstaluju ho spustím a jde ale seká se a na to sekání sou opravné patche jenže když dám patch začne to házet chybnou hlášku , už sem to asi 3x přeinstaloval a furt je to stejné . Už nevím co s tím . Poraďte prosím ..

GTA IV - problém

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

0x

Tak jsem se Vám díval na internetu co s tím a je několi možností. Dejte vyhledat v systému32 xlive.dll a smažte ho. Pokud ani tohle nepomůže zkuste si do systemu 32 nahrát tenhle xlive.dll ulozto.cz/... .

black*
hodnocení

No ono to tam to xlive.dll nebylo, tak jsem stáhl a hodil sem tam to stažené ale stejně to hází stejnou chybu .. :/

dzordz*
hodnocení

0x

Údajně se musejí nainstalovat games for windows, ale nenapadá mě, proč se tak nestalo hned při instalaci hry.

black*
hodnocení

no ano oni se nainstalují ale postupně to ty patche odinstalují že to není potřeba a dřív mi to tak taky šlo teď si to po půl roce nainstaluji a dělá mi to blbosti ale když sem vložil ten xlive do složky s hrou už to neházelo tu chybu na fotce ale error 320 nebo co a že mám přeinstalovat hru tak to přeinstaluju .

Zkus znovu nainstalovat čistou hru, na ni JEN nejnovější patch a uvidíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]