Nejste přihlášen/a.
Ahoj . Mám GTA IV ( ORIGINÁL ) nainstaluju ho spustím a jde ale seká se a na to sekání sou opravné patche jenže když dám patch začne to házet chybnou hlášku , už sem to asi 3x přeinstaloval a furt je to stejné . Už nevím co s tím . Poraďte prosím ..
Tak jsem se Vám díval na internetu co s tím a je několi možností. Dejte vyhledat v systému32 xlive.dll a smažte ho. Pokud ani tohle nepomůže zkuste si do systemu 32 nahrát tenhle xlive.dll ulozto.cz/... .
no ano oni se nainstalují ale postupně to ty patche odinstalují že to není potřeba a dřív mi to tak taky šlo teď si to po půl roce nainstaluji a dělá mi to blbosti ale když sem vložil ten xlive do složky s hrou už to neházelo tu chybu na fotce ale error 320 nebo co a že mám přeinstalovat hru tak to přeinstaluju .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.