Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekání pc - vždy na pár vteřin

Od: wandiss odpovědí: 5 změna:
Čau, mam problem se svym pc. Problem spočívá v tom, že se mi pc kazdou chvili jakoby zasekne, ale jenom na par vterin!Při normálním pouzivani pc to skoro vubec nevadí, ale při hraní her je to hrůza...nevedeli by jste co stím? díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Kolik máš paměti RAM? Jakou máš grafiku? Povídej...

zwiki*
hodnocení

0x
ano jak al-bunda s ptá a radí chce to silnější grafickou kartu ...ha há

hodnocení

0x
těch pár vteřin disk "hrabe" nebo je klid a jen se nic neděje? pokud disk hrabe, tak je urcite malo RAM...

hodnocení

0x
A jak máš nastavený usínání disků? Nezastavuje se ti disk, v té chvíli? Mě to dělaj s oblibou, dalo by se to používat místo stopek. *ee*:P*afro*

mitr
hodnocení

0x
Úplně to samé mi dělá notebook, na 5s se jakoby zasekne, ale přitom nedělám nic náročného a procesor je třeba zatěžován na 12%. Mám ho teď nový a tohle mě docela štve, někdy i ohlásí SW co je ke zvukovce že byl připojen konektor - nevím jestli je to zvukovkou a nebo to je jen náhoda když je 5s jakoby zastavený.
Fakt už nevím co, zkusím ještě někdy odinstalovat Windows a nějaké testy a pak kdyžtak asi reklamace :I
Jinak je to Core 2 Duo 2,2 GHz, 2 GB RAM, 200 GB disk 7200 ot., ... prostě nic co by se jen tak zaseklo že by nestíhal.
A ještě abych nezpaomněl když se toto zasekne a hrají MP3 tak se určitá část MP3 začne pořád za sebou opakovat - zhruba pár ms, takže je to pekně hnusnej zvuk :)
Kdyby se někdo setkal přímo s tímto a věděl proč, tak mi prosím dejte vědět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]