Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
potřebuji program, který bych spustila a on by klikal na místo, kde bych umístila myš. Našla jsem Click-catch, to je přesně to, co potřebuju s jednou chybkou - potřebovala bych na druhé záložce internetu s myší normálně pracovat. Prostě abych to místo na druhé záložce pouze označila a mohla pracovat jinde. Nevíte o něčem takovém?
Díky
To bude klikat jen do stránky v prohlížeči?
Můžete to udělat třeba takhle:
1. V prohlížeči zmáčknout F12, případně ctrl+shift+K, případně ctrl+shift+I.
2. V objevivším se okně najít Console, Konzolu, Příkazový řádek nebo něco podobného.
3. Tam vložit tohle a odentrovat.
setTimeout(function () {var thumbs = document.getElementById('productgallery-thumbs'.childNodes, i;for (i = 0; i < thumbs.length; i++) {(function (pi) {setTimeout(function () {thumbs[pi].click();}, pi * 1500);})(i)}}, 4000);
Číslo na konci (4000) jsou čtyři vteřiny zpoždění před přepnutím prvního, číslo před ním (1500) je vteřina a půl zpoždění mezi přepínáním fotek, tak si to můžete přepsat a zpomalit, jak bude třeba.
doplněno 02.02.13 20:15:setTimeout(function () {var thumbs = document.getElementById('productgallery-thumbs' ).childNodes, i;for (i = 0; i < thumbs.length; i++) {(function (pi) {setTimeout(function () {thumbs[pi].click();}, pi * 1500);})(i)}}, 4000);
Tohle vypadá nadějně, akorát potřebuju, aby se klikalo na ty obrázky vpravo, viz příloha, přesně na ten uprostřed. Ono jak se na něj klikne a přeskočí na stránku toho výrobku, tak se lišta s obrázky posune a blikne pokaždý další obrázek.
S tím, co jste napsal nahoře, mi proběhne jen pět těch malých obrázků pod tím hlavním.
No jo, už to čtu.Tak to ale takhle nepůjde, ale tím vaším způsobem taky ne, protože se obrázek někdy objeví níž než na ostatních stránkách.
Ty nabízené předměty nejsou vaše, nemáte fotky někde pohromadě? Co se bude vedle nahrávat, že nemůžete používat myš? Třeba by to šlo vyřešit úplně jinak.
Jde o to, že pokud nakupující rozklikává jednotlivé zboží, to zboží se potom promítne na hlavní stránku do kolonky "Právě prohlížíte" a funguje to jako reklama, na hlavní straně vidí zboží mnohem víc lidí, i když tam jenom problikne. Jak to dělat nejjednodušeji ručně je právě klikat na tuhle prostřední fotku, kdy se potom obrázky pěkně střídají. No a protože chci, aby mi tam problikávaly třeba půl hodiny, chci u toho normálně na dalších listech prohlížeče pracovat.
doplněno 02.02.13 23:02:Mouser clicker - vyřešeno.
doplněno 02.02.13 23:07: Teda bylo by to vyřešeno, kdyby to nebyl pouze trial a po deseti kliknutích se to nestoplo
"Třeba by to šlo vyřešit úplně jinak." - no a šlo Vzít program, který bude furt dokolečka přistupovat na těch 170 nebo kolik výrobků, nebude to nikde zobrazovat ani přepínat, prostě jen posílat data po síti.
Jste si ale skutečně jistá, že to tak funguje, a že to není na hlavní stránce pouze další náhodný výběr výrobků? Mně se to moc nezdá
Nene, je to tak, jsem si jistá... dávala jsem si to jako automatickou aktualizaci stránky, ale tam je to problém, že se objevuje stále jen ten jeden výrobek...
No jo, není to jen tak nějaký výpis, ale teď s menším počtem aktivních lidí na webu to asi fakt obsahuje to, k čemu bylo naposled přistoupeno.
Jedním z jednodušších řešení by bylo stáhnout si wget (for windows), otevřít poznámkový blok, zadat tam něco na způsob
:start
wget fler.cz/... >nul
wget fler.cz/... >nul
wget fler.cz/... >nul
timeout 10
goto start
Zadat všechny adresy, které chcete, číslo u timeout (funguje od vist dál, v xp by se to muselo udělat jinak) jsou vteřiny před dalším opakováním.. Nebo to rozdělit na části, v tom zobrazení právě prohlížených výrobků je 18 obrázků, tak zadat 18 adres, timeout, dalších 18, timeout..
Uložit to jako .bat soubor do stejné složky s wgetem a spustit. Akorát to bude posílat žádosti (v jednom bloku bez timeoutu) hodně rychle, možná to i trochu vytíží připojení k internetu ( 80 kB každé stažení stránky) a až si toho někdo u nich všimne, tak vás zablokuje.
A na co to má klikat? Dva kurzory mít nemůžeš...
doplněno 02.02.13 16:07:Můžeš sem dát odkaz na stránku s tou lištou nebo obrázek? Ať víme na čem jsme...
Má to klikat na takovou posunovací lištu s obrázky, které se na základě toho promítávají zase na jinou stránku a to chci. Zkoušela jsem i nějaký nahrávací programy, ale to taky není ono, protože je potřeba, aby to klikalo, dokud to nezastavím a to předtím nenahraju...
No třeba tady: fler.cz/... a myš potřebuju dát na tu prostřední ikonku (z těch třech vpravo), tu zlatou kytičku, aby to na ní klikalo. A abych mohla u toho normálně pracovat v jiném okně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.