Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím o radu.
Z ničeho nic mi spadl Windows 7 na ntb tak jsem chtěl provést reinstal z recovery DVD a zvolil možnost zachování dat. Během instalace došlo k chybě a musel jsem počítač restartovat. Od té doby se nemohu dostat ani do menu na recovery disku č. 1. Vložím disk a po chvíli se objeví logo windows a tady počítač zamrzne.
V biosu mám bootování z optické mechaniky.
DVD disky jsou v pořádku, vytvořené při prvním spuštění notebooku, už jsem dělal reinstal několikrát a vše bylo OK.
Čím to může být? Děkuji
Stručně řečeno, všechny tyhle reinstaly se zachováním dat jsou na prd. M$ to prostě neumí. Základem je oddělit systém (C a data (D
. Systém jen tak z ničeho nic nespadne, buď je špatný HW nebo tam máte nějaký viry, spyware atd.
1. Zazálohovat data.
2. Otestovat paměti (GoldMemory) a disk (třeba HDDScan slunecnice.cz/...).
3. Zvolit čistou instalaci s formátem disku, pokud se vám povede vytvořit i oddíl na data, tím líp.
PS: Celkem mě udivuje že jste ntb už nekolikrát reinstaloval. Já mám na ntbku XP už asi 5 let a nemám potřebu je reinstalovat.
Jenomže já se vůbec nedostanu do instalace. Zamrzne to dříve než se dostanu do toho instalačního menu. Nechal jsem to několik hodin a pořád stejná obrazovka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.