Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
otázku pokládám spíše zkušenějším z Vás, ač jsem v prvním ročníku ekonomicky zaměřené školy. Máme za úkol - u pravoúhlého trojúhelníku libovolné velikosti, vypočítat Sinus, Cosinus a Tangens pomocí vzorců v Excelu a následným převodem z Radiánů na Degrees. Na hodině, kde to učitel vysvětlovat jsem chyběl, takže toho moc nevím. Říkal prý něco o využití funkce ASIN (o které jsem doteď neslyšel a netuším co to je).
Vím, že je to možná náročné, ale nemohl byste mi někdo dát prosím příklad postupu? Jsem už docela bezradný. Díky!
Nejlepší bude, když uvidíte výsledek a podle něj si to budete zkoušet. uděla jsem Vám sešit v Calcu a uložil ho na Uloz.to. Je ve formátu .xls, takže by neměl být problém to otevřít jak v OpeNoffice/LibreOffice, tak i Microsoft office či jiných.
Ke stažení: uloz.to/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.