Nejste přihlášen/a.
Zdravím změnil jsem si tapetu a u ikon se mi udělalo divné modré pozadí. Hledal jsem v nastavení vizuálních efektů, ale nikde jsem nic nenašel. Neví někdo jak to spravit? Díky
doplněno 09.05.12 16:14:Už jsem to vyřešil. Překonvertoval jsem si ten obrázek do .jpg a už to jede jak má.
WinXP? Pravým na plochu a je to někde v nastavení, upřesnění, možnost nastavení barvy pozadí, velikosti ikon, popisků atd. Taky sis mohl vzpomenout dřív, když jsem u WinXP seděl.
navrhuju kliknout na Tento počítač pravým myšítkem a zvolit Vlastnosti. Tam klikněte na Upřesnit-Výkon Nastavení. Tam klikněte Optimalizovat pro výkon - Použít. A pak si zaškrtejte Použít stíny popisků ikon na ploše (aby na ikonkách nebyly ty modrá zvýraznění), Použít vizuální styly na okna a tlačítka (nechcete-li Standardní nastavení vzhledu z Windows 2000/ME), Vyhladit hrany obrazovkových písem a Zobrazit položky práce se složkou.
Takhle budete mít rychlejší Windowsy - žádné zbytečné vizuální efekty...
Jasně, žádné zbytečné efekty. Nejlepší ikony jsou žádné ikony a jen klávesové zkratky. To je potom teprve rychlost... A je to návykové, rychle se na to zvyká.
doplněno 09.05.12 07:36: Punkturtle: prosímtě, taky používám hodně zkratek, ale co to je za aplikaci " mňam mňam Bobík"?
To je takové dětské video pro mojí malou. Jsou jí dva roky, takže na youtubku to sama nenajde, ale ty dvě klávesové zkratky pro Mňam mňam Bobík nebo Čas udělat pápá (teletubbies) zvládne. Obě dvě zkratky najdou patřičné video na youtubku, nastaví hlasitost compu a přehrají video ve fullscreenu. Malá si s tím krásně vystačí. To není blbé, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.