Nejste přihlášen/a.
Nejdou mi otvírat emaily s příponou PPS - klasické přeposílačky. Kdysi mi to fungovalo, ale poslední dobou to nejde. Jediný důvod mě napadá, že nedávno jsem manželovi stahovala do PC Microsoft office 2010, máme starou verzi word, excel 97...
Manžel si kvůli práci potřeboval ošahat 2010, ale nějak nám to dělalo binec, tak jsem tu 2010 odinstalovala. Může to být tím.?
Poradí mi prosím někdo nějaké řešení, které zvládne i amatér...?
DĚKUJI
Zřejmě nemáte nainstalován PowerPoint...
doplněno 08.05.12 19:45:A nebo se vám ´ztratila´ asociace - na soubor klikněte pravým, zvolte Otevřít v programu, najděte Power Point a zaškrtněte Otevírat vždy v tomto programu...
doplněno 08.05.12 19:49:Nemáte-li PowerPoint, můžete si také stáhnout PowerPointViewer - je zdarma a umožňuje .pps aspoň prohlížet - microsoft.com/...
Navrhuju ty starý Office odinstalovat a nainstalovat OpenOffice, které jsou v češtině a hlavně zdarma. Obsahuje jak Word (Writer), tak i Excel (Calc), tak i PowerPoint (Impress), tak i Access (Base) a dále má i další užitečné nástroje jako Math (výborný pro tvoření rovnic a takovéto matematikování) a také Draw, což je na kreslení nástroj.
Ono ty starý Microsoft Office nejsou už aktualizované a podporované. A pokud ty Office nemáte zakoupené, tak určitě jděte do OpenOffice. Ne nadarmo platí, že ty nejlepší věci v životě jsou zadarmo
OpenOffice si stáhnete zde: openoffice.cz/...
doplněno 08.05.12 20:09:A ještě bych doporučil po odinstalaci Microsoft Office vyčistit registr a klidně i disk pomocí programu CCleaner (nebo Vaším čističem registru).
CCleaner stáhnete zde: slunecnice.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.