Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Politý netbook

Od: malejdawe® odpovědí: 3 změna:

Zdravíčko ve spolek,

potřeboval bych poradit. Jak je zvykem kabelů že se rádi zamotávají tak se mi omylem podařilo převrhnout sklenici s vodou na svůj netbook... Ihned jsem ho vysuši neprve suchým hadrem a po vypnutí i fénem. Netbook sice jede v pořádku ale zvuk absolutně nejde :(

Neměl by někdo radu? Díky David

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Jo, nemel si to vubec zapinat. Ted bych to znovu vypnul a nechal par dnu na pokoji. At se vysusi komplet sam. Je to voda a pokud nezacne oxidovat deska tak by to mohlo jeste prezit. Kdyby to bylo cokoliv jineho, je to jeho smrt. Ale i tak. Voda na zakladni desce muze zpusobit pomalou oxidaci a smrt netbooku treba do par mesicu.

hodnocení

0x
Držím ti palce a přeji, aby následky bylo co nejmenší!
Ovšem příště nezvrhni vodu do mašiny ani omylem, většina z nás to nedělá ani schválně!

hodnocení

0x

já doporučuju rozebrat, základní desku (bez pohyblivých částí) ponořit do lihu, ten vypudí vodu. Potom vše nechat alespoň den schnout, nejlepší je to na radiátoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]