Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při čtení zpráv na Seznamu,přišlo oznámení

Od: viky® odpovědí: 9 změna:

Otevřela jsem zprávy na Seznam.cz a hned mi naskočila toto oznámení? Co to znamená? PC jsem nechala projet CCleaner, nic to nenašlo. Tak nevím, co s tím? Děkuji

Při čtení zpráv na Seznamu,přišlo oznámení

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Tohle je chyba programu Nokia Ovi Suite. Zkusil byhc ho odinstalovat, projet registr i disk CCleanerem a poté znovu nainstalovat nejnovější verzi.

hodnocení

Dobrý den Beno. Můžete mi prosím poradit, jak to udělat? Odinstalování programu. Když dám

Ovládací panely, Přidat nebo odebrat programy,

( dále je zde) Nokia Ovi Suite, Nokia Ovi Suite Software Updater, Nokia PC Suite, Nokia Connectivity Cable Driver .

Co z těchto Nokii mám vymazat? Nerada bych něco zapomněla. Přikládám foto. Děkuji

doplněno 07.05.12 21:56:

Jak nainstalovat nové?

doplněno 08.05.12 06:54:

Ještě bych potřebovala, prosím vysvětlit, spustím CCleaner - registry, to dělám. Jak se vyčistí disk? Děkuji

Při čtení zpráv na Seznamu,přišlo oznámení #2

A jéje Nokia-soft. Ten umí PC dobře zahnojit.

doplněno 08.05.12 00:10:

Zkuste odinstalovat Nokia Ovi Suite a Nokia Ovi Suite Updater.

bena*

Nechápu, proč tam máte zároveň Nokii PC Suite a Nokii Ovi Suite. Ono to je de facto to samé, Ovi Suite je nástupce klasického PC Suite.

Odinstalujte vše a nainstalujte si jen Nokii Ovi Suite. Ke stažení zde třeba: stahuj.centrum.cz/...

A disk vyčistíte tak, že spustíte CCleaner a dáte Spustit čištění.

fatalwir: Nokia-soft v počítači mám, vše v pohodě, zahnojené to není...

hodnocení

Dobrý den. Vše jsem odinstalovala. Když jsem dala stahování odkazu, tak po polovině staženého, naskočí toto. Uzavřela jsem stahování. Dala další odkaz na stahování a zase stejný odkaz. Poradíte co s tím?

Při čtení zpráv na Seznamu,přišlo oznámení #3
bena*

Tak si stáhněte Nokii Ovi Suite odjinud (třeba odsud: sosej.cz/...) nebo si stáhněte Nokii PC Suite. Ke stažení zde: slunecnice.cz/...

Jinak máte strašně zbytečnýho zabranýho místa v Internet Exploreru. Klikněte pravým tlačítkem myši vedle té hvězdičky (jak jsou oblíbené položkyú a klikněte na Řádek nabídek. Poté znovu klikněte tam vedle těch oblíbených položek a klikněte na Panel Oblíbené položky. Hned budete mít víc místa pro prohlížení.

hodnocení

Podařilo se mi stáhnout Nokii, dala jsem instalaci. Když jsem nakonec připojila telefon na stažení fotografii, tak se objevilo tato upozornění. Mám program blokovat, nebo odblokovat. Poradíte?

doplněno 08.05.12 11:16:

Nevím, co mi to odblokování udělá, lepší se ptám?

Při čtení zpráv na Seznamu,přišlo oznámení #4

hodnocení

Děkuji všem za rady, instalace se podařila a vše je v pořádku. Viky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]