Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Virtuální mechanika

Od: raven® odpovědí: 7 změna:

Zdarec, mám hru na dvd a v souboru MDF tak sem to samozřejmě chtěl otevřít ve virtuální mechanice, ale to mi zahlásilo chybu a prostě to tam tak neotevřu, tak sem to zkopíroval na disk a to taky z toho neotevřu, tak sem ten soubor rozbalil a chtěl sem ho vypálit na dvd, ale když ho načtu v neru tak má víc jak 4,8 GB ale na disku zabírá 4,7 takže vůbec nechápu co to jako má být.

Nevíte jak to udělat aby se to dalo spustit a nebo jak udělat soubor pro virtualni mechaniku ze souboru v počítači?

Díky za odpoveď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A jednoty ti sohlasí? Ono totiž 4.8 GB je cca 4700 MB. Je divné, že by byla velikost rozdílná.
hodnocení

na obou DVD je napsaný 4,7 GB a když to zkopíruješ na disk tak to má taky 4,7, ale jakmile to otevřu v neru pro vypálení, tak mi to načte 4856 nebo něco kolem toho. Co to jako je, že si to tam přidá pár mega navíc.
No to je ono, 4.7 GB je 4.7 x 1024 = 4813 MB. Je to zobrazeno v jiných jednotkách. 1GB není 1000 MB ale 1024. Proto ten rozdíl.
hodnocení

ale to je strašná kravina :D jak to že se velikost DVD nevejde na další DVD co to je za haluz
Tak si v neru v předvolbách zapni přeplňování dvd (overburn) a vypal to ;)
Netvrdím že se nevleze, ukazuju jak se "mění" velikost při použití jinývh jednotek.
Co se týká vypálení, můžeš klidně použít dvojvrstvé DVD.

teecz
hodnocení

0x
Takže, pokud máš aktuální vezi deamona, tak tern si s mdf poradí, dále, na obalu dvd je napsaný 4.7 GB, protože je to v desítkový soustavě, ale ve skutečnosti je to 4 700 000 000 bajtů a to je 4,3772161006927490234375 GB, to je velikost jednovrstvýho DVD, takže, jak už tu je psáno, pokud ti to nejde otevřít v aktuální verzi deamona, což by mělo, vypal si to na dvouvrstvý..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]