Ahoj. Mam problem s noťasem. Koupil jsem Fujitsu Siemens Amilio Xa1526 s Vistama. Nemužu se s něma sblížit. Chtěl jsem tam dát XP ale nejsou na něj ovladače. Jediné co jsem našel jsou na XP media center. Máte s něma zkušenosti? Jít do toho?
V současné době se spíš problém sehnat funkční ovladač zařízení na Visty. XP jsou na trhu už hodně dlouho a drivery jsou na všechny současné komponenty. Toby chybí ovladač na jaké zařízení?
Ano nedávaj je na web,ale pokud bys je našel přímo u výrobců daných komponent tak to taky naistaluješ- čili grafika zvlášť atd. Kapišto? Nebo doporučuji prolézt net a FS furum páč to už určitě někdo řešil, já si takhle hledal ovladače k sobě...
al bunda*
A není teda jednodušší se naučit s Vistama? Stejně to dříve, nebo později přijde...
Neni, já Vistu prostě nechtěl a nechci Už z principu se mi nelíbí že odsekávají úplně bezdůvodně funkční systém- ano že odsekly 2k berzu páč nemá podporu 64 bit a ani dvoujáder atd,ale xpčka?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.