Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypadávání internetu

Od: lley odpovědí: 3 změna:

Ahoj všichni, nevím si rady s připojením k internetu, chvíli jsem na netu a když pracuji na jedné stránce např. dělám si testy z ájiny nebo něco podobného tak mi občas vypadne internet... používám teď jenom bezdrátovou síť, někdy se mi to připojí automaticky zpátky a ihned po výpadku a někdy musím klepnout na "opravit" no a někdy se to opraví, někdy vůbec a navíc mi to napíše, že nejsou žádné sítě v dosahu... když pak restaruju počítač nebo ho natvrdo vypnu, připojí se mi to zpátky a přitom sedím na stejném místě kde mi to žádnou síť předtím nenašlo

Může to být problém routeru (ZYXEL) a jeho nastavení nebo se musí něco nastavit v počítači? když jsem nepoužíval bezdrátovou síť nikdy se mi to neodpojovalo

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

wifi je někdy holt trochu nestabilní...s tím asi zřejmě nic neuděláte.

hodnocení

0x

Jak velká vzdálenost je mezi notebookem a routerem? A Jaké jsou mezi nimi překážky? Vliv na dosah Wi-fi má také hodně to jestli je notebook připojený do zásuvky.

hodnocení

0x

Otestoval bych jiné kanály na wifi. Asi se s někým rušíte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]