Nejste přihlášen/a.
když dám své heslo ,,nereaguje mi to na něho ,,i když mám caps Lock dobrej
Napíšu si heslo bokem do poznámkového bloku, aby bylo fakt správně, zkopíruju a vložím.
Když nepůjde, provedu obnovu zapomenutého hesla. Za předpokladu, že si přihlašovací jméno pamatuju správně.
mám ještě jednu adresu a také to nejde,,musela jsem si založit novou teď
doplněno 06.05.12 22:42:a to mi jde normálně
doplněno 06.05.12 22:51:takže neotevřu žádné mejly a nemohu nikam psát ze starých adres,,mám tam hodně věcí ,,,,fotek a pod..
Tak buď opravdu píšete heslo špatně (nerozčilujte se, je to jedna z možností) nebo se něco pokazilo, třeba vám nějaký vtipálek heslo změnil.
Zkuste tady napoveda.seznam.cz/... získat zapomenuté heslo.
Přes tu nápovědu Seznamu. Viz odkaz u předešlé odpovědi. Je tam víc možností jak získat heslo. I to změněné.
pokud máte emailovou adresu třeba "polinek@seznam.cz", tak do přihlašovacího okna píšete "polinek" a ověřte si, že vedle tohoto okna máte vybráno "seznam.cz" a ne "email.cz" nebo jiné...
zkuste to ještě na jiném počítači a internetovém prohlížeči. Pokud ani tam nepůjde, tak vám asi nějaký vtipálek změnil heslo. Potom zkuste napoveda.seznam.cz/... a vyberte si jednu ze čtyř možností obnovení
doplněno 06.05.12 23:07:kontaktní email je email, který jste mohla zadat při registraci, na který by vám v případě zapomenutí hesla mohli heslo zaslat. Není to ale povinná položka a týká se vás to jen tehdy, když máte i jinou emailovou adresu
Zadaná adresa nemá ověřenu kontaktní emailovou adresu. Vyberte si prosím jiný způsob vyžád/....
doplněno 06.05.12 23:25:to mi to napsalo ,,,nevyplnila
doplněno 06.05.12 23:29:mám u těch adres i čísla a ty mi nejdou vložit klikám na ně a nejdou napsat
Teď jsem přesně nepochopil to poslední doplnění. Máte čísla v heslu? Nebo čísla v adresách? Např. polinek123@seznam.cz. Nebo čísla sms pro zaslání hesla?
já jsem teď okopčila heslo a vložila k jiné adrese a šlo to. Takže mi nejdou napsat čísla na klávesnici ,,to mám ten problém a nevím jak na to...abych je připsala k adrese.
doplněno 06.05.12 23:46:omluva k heslu!
pc stolní
doplněno 06.05.12 23:53:mi nejdou napsat čísla k heslu,proto mi to nejde a já nevím kde kliknout,aby mi to opět šlo. Je tady nějaký NUM LOCK ,,,,,není to něco podobného jako Caps Lock? A po kliknutí by to opět člo a psalo"
Bez urážky. Num lock máte zapnutý?
A jinde vám číselník funguje? Třeba ve wordu?
doplněno 06.05.12 23:54: No jasně. Num lock zapíná a vypína číselnou klávesnici ![]()
Po zapnutí by se měla zapnout kontrolka. Jestli ji teda na klávesnici máte, není na každé.
já jsem ho patrně omylem vypla a nevšimla si,,,ještě se mi to nikdy nestalo jdu to vyzkoušet fuj hihi
doplněno 07.05.12 00:02: už to jdééééééééééé! hurá! Jste moje zlatíčka,,byla jsem totálně mimo,nestalo se mi to ,,,děkuju vám moc moc! Kontrolka se rožla. ![]()
No hlavně, že jsme se dobrali konečnému úspěšnému řešení. ![]()
Ale preventivně a pro jistotu bych si vyplnil ten kontaktní email a kontrolní otázku.
Je jedno jak je CapsLock dobrý, musí být hlavně vypnutý ![]()
Jinak jaké stránky máte na mysli. Poradte.cz?
Tak pardon, přišel mi vtipý ten "dobrý CapsLock".
Nefunguje vám to jen v emailu nebo i jinde?
doplněno 06.05.12 22:32:Kde přesně, konkrétní stránka? Nebo emilový klient (program) přímo v PC?
Máte PC nebo noťas?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.