Nejste přihlášen/a.
když dám své heslo ,,nereaguje mi to na něho ,,i když mám caps Lock dobrej
Napíšu si heslo bokem do poznámkového bloku, aby bylo fakt správně, zkopíruju a vložím.
Když nepůjde, provedu obnovu zapomenutého hesla. Za předpokladu, že si přihlašovací jméno pamatuju správně.
mám ještě jednu adresu a také to nejde,,musela jsem si založit novou teď
doplněno 06.05.12 22:42:a to mi jde normálně
doplněno 06.05.12 22:51:takže neotevřu žádné mejly a nemohu nikam psát ze starých adres,,mám tam hodně věcí ,,,,fotek a pod..
Tak buď opravdu píšete heslo špatně (nerozčilujte se, je to jedna z možností) nebo se něco pokazilo, třeba vám nějaký vtipálek heslo změnil.
Zkuste tady napoveda.seznam.cz/... získat zapomenuté heslo.
Přes tu nápovědu Seznamu. Viz odkaz u předešlé odpovědi. Je tam víc možností jak získat heslo. I to změněné.
pokud máte emailovou adresu třeba "polinek@seznam.cz", tak do přihlašovacího okna píšete "polinek" a ověřte si, že vedle tohoto okna máte vybráno "seznam.cz" a ne "email.cz" nebo jiné...
zkuste to ještě na jiném počítači a internetovém prohlížeči. Pokud ani tam nepůjde, tak vám asi nějaký vtipálek změnil heslo. Potom zkuste napoveda.seznam.cz/... a vyberte si jednu ze čtyř možností obnovení
doplněno 06.05.12 23:07:kontaktní email je email, který jste mohla zadat při registraci, na který by vám v případě zapomenutí hesla mohli heslo zaslat. Není to ale povinná položka a týká se vás to jen tehdy, když máte i jinou emailovou adresu
Zadaná adresa nemá ověřenu kontaktní emailovou adresu. Vyberte si prosím jiný způsob vyžád/....
doplněno 06.05.12 23:25:to mi to napsalo ,,,nevyplnila
doplněno 06.05.12 23:29:mám u těch adres i čísla a ty mi nejdou vložit klikám na ně a nejdou napsat
Teď jsem přesně nepochopil to poslední doplnění. Máte čísla v heslu? Nebo čísla v adresách? Např. polinek123@seznam.cz. Nebo čísla sms pro zaslání hesla?
já jsem teď okopčila heslo a vložila k jiné adrese a šlo to. Takže mi nejdou napsat čísla na klávesnici ,,to mám ten problém a nevím jak na to...abych je připsala k adrese.
doplněno 06.05.12 23:46:omluva k heslu!
pc stolní
doplněno 06.05.12 23:53:mi nejdou napsat čísla k heslu,proto mi to nejde a já nevím kde kliknout,aby mi to opět šlo. Je tady nějaký NUM LOCK ,,,,,není to něco podobného jako Caps Lock? A po kliknutí by to opět člo a psalo"
Bez urážky. Num lock máte zapnutý?
A jinde vám číselník funguje? Třeba ve wordu?
doplněno 06.05.12 23:54: No jasně. Num lock zapíná a vypína číselnou klávesnici
Po zapnutí by se měla zapnout kontrolka. Jestli ji teda na klávesnici máte, není na každé.
já jsem ho patrně omylem vypla a nevšimla si,,,ještě se mi to nikdy nestalo jdu to vyzkoušet fuj hihi
doplněno 07.05.12 00:02: už to jdééééééééééé! hurá! Jste moje zlatíčka,,byla jsem totálně mimo,nestalo se mi to ,,,děkuju vám moc moc! Kontrolka se rožla.
No hlavně, že jsme se dobrali konečnému úspěšnému řešení.
Ale preventivně a pro jistotu bych si vyplnil ten kontaktní email a kontrolní otázku.
Je jedno jak je CapsLock dobrý, musí být hlavně vypnutý
Jinak jaké stránky máte na mysli. Poradte.cz?
Tak pardon, přišel mi vtipý ten "dobrý CapsLock".
Nefunguje vám to jen v emailu nebo i jinde?
doplněno 06.05.12 22:32:Kde přesně, konkrétní stránka? Nebo emilový klient (program) přímo v PC?
Máte PC nebo noťas?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.