Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Webová stránka html, css

Od: palacky* odpovědí: 14 změna:

Ahoj, mám udělanou vlastní stránku, chtěl bych ji zadarmo publikovat na internetu, neznáte nějaký způsob jak, krom webzdarma.cz?...Díky moc...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xhardan95
hodnocení

0x

No potřebuješ nějaký hosting. FTP clienta. Doporučuju například Endora.cz. Je spoustu jiných FTP clientů zdarma, najdeš na googlu. Poté pokuď budeš chtít mít vlastní doménu přejdi na www.domeny.cz tam si nějakou můžeš koupit za 200 Kč na rok.

bena*
hodnocení

0x

Máte-li Seznam Email, máte automaticky dostupný Sweb.cz, kde se stačí přihlásit. Je to zdarma, je tam myslím 100MB místa... Pokud chcete něco lepšího, doporučil bych www.ic.cz nebo chcete-li něco jednoduchého (pro začátečníky), doporučuju webgarden.cz nebo estranky.cz

Více toho se dá najít přes vyhleádvače nebo katalogy (seznam.cz nebo odkazy.seznam.cz)

palacky*
hodnocení

Sweb.cz mi dělá stejný problém, jak webzdarma nefungují mi tm některé obrázky, neznám důvod, ostatní obrázky stejně veliké a ve stejném formátu mi ten problém nedělají...
Ic.cz tam jsem za 3 roky nenašel administraci souborů...:D...ALe poslal jsem dotazy administrátorům, těchto serverů.takže doufám, že mi poradí...Díky moc všem za snahu...;)

bena*

Prosim? :-O (obrázky by měly být ve formátech JPG/PNG/GIF, nejvýše BMP nebo SVG)

Administrace souborů je přes FTP. Přihlásíte se do FTP klienta a máte to... Použijte buď webového nebo si nainstalujte třeba FAR nebo jiného FTP klienta. Máte-li WIndows XP, můžete si v Místa v síti Přidat místo v síti a nastavit si tam připojení. Ve Vistách a 7ičkách se to dělá přes Tento počítač-Přidat místo v síti.

Nebo jakou administraci souborů myslíte?

palacky*
hodnocení

Obrázky jsou jen v JPeG...Na Ic.cz mi to vyhazuje jednu chybovou hláškuza druhou, vůbec nevíc co po mě chtějí...:D

bena*

To máte takhle napsanou příponu? Přípony je dobré psát .jpeg. I v HTML dokuemntu musí být přípona malá (.jpeg). Ono .jpeg není totéž co .JPEG

Co to je za hlášky? jak se připojujete? Strašně málo informací...

palacky*
hodnocení

koncovky Píši .jpg protože .jpeg ani .JPEG nefungují...vše do puntíku mám stejně napsaný, u všech obrázků, ale některý prostě nefungují...Teď jsem ten odkaz zkusil nahradit jiným obrázkem,nevím proč, ale asi mi ty STEJNÝ obrázky akorát s jiným názvem a obsahem nefungují..

dzordz*

V čem to tvoříte? Zprovozněte to nejdřív komplet na svém počítači, pak to teprv dávejte někam na web. U sebe to budete mít pohodlnější a dost možná o chybách zjistíte i víc informací. Navíc v případě potřeby máte i nástroje jako Prohlížeč událostí.

Jako nejlepší vývojářské prostředí v prohlížeči mi přijde Opera Dragonfly (ctrl+shift+I), ale nevím, jestli je i česky. Obdobný nástroj v IE9 (přes F12) je taky velmi dobrý a ten česky je. Tam se taky dopátráte řady příčin vyskytnuvších se problémů.

palacky*
hodnocení

Dělám si to normálně v PC v poznámkovém bloku, tady jsem to dal neuplný, ale základ pro to aby fungovala hlavní domovská stránka tam se nahraná, tak nevím kde je problém.. Žádný programy nepotřebuji...snad...:D...Na PC mi to jde v pořádku

palacky*
hodnocení

kouknout se můžeš na benvoluto.wz.cz

dzordz*

No máte špatně napsanou cestu k obrázku, špatný název, nebo tam obrázky prostě nejsou, tu správnou možnost zjistíte ve složkách jedině vy :)

Jinak bych nedělal položky menu jako obrázky, ale text. V rámci rozšiřitelnosti byste taky hned od začátku mohl zvážit využití rámců (iframe), když už ne rovnou nějaký serverový jazyk.

doplněno 07.05.12 20:28:

Při posílání na server se třeba v total commanderu dá nastavit automatická konverze na lowercase. Nebo taky apache server umí globálně převádět url přes příkaz v htaccess (mod rewrite s regulárním výrazem).

palacky*
hodnocení

Děkuji za cenné rady...;)...Až dodělám tohle, tak se zaměřím na něco víc, zatím jsem si to chtěl ozkoušet tímto způsobem...
Problém je vyřešen, nevímjestli se smát, červenat, nebo brečet...:D...Ale cesta byla src="header.jpg" a já měl soubor pojmenován Header.jpg...prostě jen velikost začátečního písmenka...:D...blbá chyba, které si jen tak nevšimnu...:D..:Děkuji moc i rádci nad vámi...:) příjemný zbytek dne a zítřejší svátek...Díky moc...;)

fasd648sa6ge
hodnocení

0x

zkus GOOGLE WEBY, sites.google.com/...

tam můžeš publikovat libovolné stránky a vytvářet weby zdarma

hodnocení

0x

Doporučuju si nainstalovat PSPad. Je to freeware program speciálně pro tvorbu webu a má i integrovaného FTP klienta. A nejlepší zkusenosti mám s hostingem endora.cz, sám tam mám web, ale to už teď asi měnit nebudete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]