Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer už delší dobu mám problém s touchpadem na notebooku MSI... Už to bylo reklamovaný ale mám pocit že přehráli jen softwere a toť všecko žádné zlepšení sem nezaznamenal... ale k tomu co touchpad dělá... nevím čím to je a proč to dělá ale prostě někdy nereaguje na dotik nebo kurzor lítá kam chce, nebo když jedu prstem na nějaké okénko tak rychle cukne... už nevím čím to může být... nevíte někdo co stím?
jestli je to mechanicka vec, stejne s tim nic nenadelate (pripojte USB mys), protoze rozebranim by padla zaruka na hardware. Jestli je to ovladac (soft), zkuste neco, jako msi.com.tw a pod., stranku podpory, nejnovejsi ovladac k vasemu typu noteb.
1. problém je softwarový - notes je zahlcený nějakou hovězinou - reinstalovat systém od ´nuly´...
2. problém je hardwarový - uplatnit záruku a servisákům jej ´omlátit o hlavu´ - nedávno jsem se s podobnou fťákovinou potkal - a protože nejsu BFU, trval jsem na tom, že mi reklamační technik ukáže, jak na notesu pracovat - ROFL - potil se jak vrata od chlíva a pak vráti (tedy ne on, firma) peníze...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.