Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Webové stránky se scénáři filmů

Od: kupid odpovědí: 2 změna:

Ahoj, je tu někdo kdo ví o nějakých stránkách kde jsou texty českých a zahraničních filmů a seriálů od začátku do konce? (v češtině pro české filmy, případně cizí pokud je k dispozici scénář, a angličtině pro většinu cizích filmů) jde mi o to, že když napíšu nějakou frázi, tak aby se mi ukázalo ve kterém filmu nebo seriálu to zaznělo a přibližně v jaké části (něco jak titulky, kde je uvedený i přesný čas té fráze). Čím víc stránek tím líp, nemůžu nic najít, vždycky mi to najde akorát názvy filmů, ale ne celý skript filmu popřípadě seriálu

Předem mockrát díky :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mohli by vam spis poradit lide hlusi, ci se slabsim sluchem. Hledejte specialni skoly, sdruzeni, neco pro sluchove postizene. Tam se s tim setkavaji kazdy den. V anglictine se to jmenuje lyrics, nebo subtitle. A v youtube se daji nejdriv spustit, a pak prelozit, po kliknuti ve videu na to CC. Nekdy tam je CC, nekdy neni. Poprve = spustit, podruhe = prelozit.

doplněno 07.05.12 10:29:

lyrics a subtitle se daji prelozit v translate

bena*
hodnocení

0x

Stáhněte si normální titulky a otvřte si je třeba v Poznámkovém bloku nebo WordPadu... Máte tam vše i s časy. Doporučuju formát .srt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]