Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je tu někdo kdo ví o nějakých stránkách kde jsou texty českých a zahraničních filmů a seriálů od začátku do konce? (v češtině pro české filmy, případně cizí pokud je k dispozici scénář, a angličtině pro většinu cizích filmů) jde mi o to, že když napíšu nějakou frázi, tak aby se mi ukázalo ve kterém filmu nebo seriálu to zaznělo a přibližně v jaké části (něco jak titulky, kde je uvedený i přesný čas té fráze). Čím víc stránek tím líp, nemůžu nic najít, vždycky mi to najde akorát názvy filmů, ale ne celý skript filmu popřípadě seriálu
Předem mockrát díky ![]()
Mohli by vam spis poradit lide hlusi, ci se slabsim sluchem. Hledejte specialni skoly, sdruzeni, neco pro sluchove postizene. Tam se s tim setkavaji kazdy den. V anglictine se to jmenuje lyrics, nebo subtitle. A v youtube se daji nejdriv spustit, a pak prelozit, po kliknuti ve videu na to CC. Nekdy tam je CC, nekdy neni. Poprve = spustit, podruhe = prelozit.
doplněno 07.05.12 10:29:lyrics a subtitle se daji prelozit v translate
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.