Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je tu někdo kdo ví o nějakých stránkách kde jsou texty českých a zahraničních filmů a seriálů od začátku do konce? (v češtině pro české filmy, případně cizí pokud je k dispozici scénář, a angličtině pro většinu cizích filmů) jde mi o to, že když napíšu nějakou frázi, tak aby se mi ukázalo ve kterém filmu nebo seriálu to zaznělo a přibližně v jaké části (něco jak titulky, kde je uvedený i přesný čas té fráze). Čím víc stránek tím líp, nemůžu nic najít, vždycky mi to najde akorát názvy filmů, ale ne celý skript filmu popřípadě seriálu
Předem mockrát díky
Mohli by vam spis poradit lide hlusi, ci se slabsim sluchem. Hledejte specialni skoly, sdruzeni, neco pro sluchove postizene. Tam se s tim setkavaji kazdy den. V anglictine se to jmenuje lyrics, nebo subtitle. A v youtube se daji nejdriv spustit, a pak prelozit, po kliknuti ve videu na to CC. Nekdy tam je CC, nekdy neni. Poprve = spustit, podruhe = prelozit.
doplněno 07.05.12 10:29:lyrics a subtitle se daji prelozit v translate
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.