Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
pořebuji poradit, jak mám odpojit cizí počítač od internetu, ale přitom aby můj zůstal online.
Zkoušel jsem změnit heslo, ale to nepomohlo...
Díky.
Zablokovat jeho mac na routeru. Respektive defenzivnější možnost, zablokovat všechny mac a přidat do výjimek tu svou jako jedinou povolenou. Brácha bude radostí bez sebe.
Hlavně jako mají uživatelé zvykem nechávat přístup na router bez změny hesla a bude ti to k ničemu
Ono je to jedno z druhým, pokud bys mi zablokoval MAC na routeru a nechal router neheslovaný tak...
Routery (aspoň ty, který jsem potkal), nemají menu "zablokovat MAC", ale naopak "MAC povolit"... Takže - "tak" - co?
BTW - řešení ´já už bych si ho dávno převzal´ neberu...
A - ano - žádný rozumný správce sítě nenechá svou síť napospas... Ovšem - se současným rozšířením LAN a WLAN - kolik jejich majitelů se může honosit znalostmi správce?
Nevím proč reaguješ na mě, ale když už...
U filtru MAC se dá nastavit buď seznam je blokovaný a nebo seznam je povolený a pokud jsi to nepotkal tak jsi koukal špatně, má to asi každý router který jsem nastavoval
Mě je jedno zda tam uživatel heslo dá nebo nedá, to je jeho problém, mě spíš naštve když flákne jstejný kanál jako mám já, bez toho aby se podíval na volný, to je pak super
Změnit heslo a bráchovi ho neříct.
Ale jestli to připojení neplatíš ty a brácha ti ho "nekrade" tak se radši dohodněte
... chci to hlavně kvůli tomu, že mě nas*al a sebral mi všechny půjčené věci, ma*or! Tak ho chci odpíchnout od netu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.