Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dá se změnit, a pakliže ano tak jak, heslo a název wifi sítě, aniž bych o tom musela informovat svého poskytovatele internetu?
Prosím o stručný a jednoduchý návod, děkuji
Je to jednoduché - název vaší wifi sítě je vaší věcí, nikoho informovat nemusíte - změníte v managementu routeru, heslo taktéž... Ovšem- každý router to má jinak, tedy nemohu být konkrétnější - tedy koukněte do manuálu...
Děkuji za odpověď, manuál nemám. A jedná se o: TP-LINK TL-WR340GD 54M Wireless Router. Někde jsem se dočetla, že stačí vepsat do URL IP adresu a username: admin, heslo: admin, jak je napsáno naspodu routeru, což jsem už taky vyzkoušela, ale nic se nenačetlo, tak nevím, zda existuje ještě jiný způsob. Nicméně se mi podařilo přejmenovat wifi síť, ačkoli SSID zůstalo pořád to staré a heslo též.
Takže Vy jste si otevřela internetový prohlížeč, zadala tam 192.168.1.1, do okénka Přihlašovací jméno jste napsala admin, do Hesla taky admin a ono nic? Tak v tom případě buď zavolat tomu, kdo Vám to instaloval, aby Vám to udělal nebo hold budete muset vzít nějakou špejli nebo možná stačí hrot propisky a 10 vteřin to držet na tlačítku RESET. pak si budete muset ale celou síť nainstalovat sama, protože jinak Vám nepůjde internet.
Mně se ani neukázaly to přihlašovací okénko. Celou dobu se ta stránka načítala a byla prázdná, takže ani nebylo kam vepsat ty údaje.
Manuál je tady - ' i4wifi.cz/... ...
Pokud se vám nedaří přihlásit (máte správnou IP?), můžete router resetovat (tlačítko na zadní straně), tím se vrátí do továrního nastavení (192.168.1.1, admin, admin)...
doplněno 04.05.12 15:22:BTW - na konfiguraci routeru je lépe připojit k němu počítač kabelem do některého portu LAN..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.