Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat ovladače PCI

Od: hoonzey odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Nevíte, někdo jak najít a nainstalovat ovladače na sběrnice PCI 6, zařízení 3, funkce 2? Mám notebook Sony Vaio a mám přeinstalovaný počítač z Win Vista na Win 7.Zkoušel jsem to aktualizovat a automaticky vyhledat, ale nic to nenašlo.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hrnous*
hodnocení

0x

Dobrý den, ono to může být cokoli.. takže stáhněte z internetu 30denní verzi everest ultimate a v pci sběrnici a spol se proklikejte až k typu toho zařízení - bude napsáno v podrobnostech, např že jde o ALC650 audio a jiné a podle toho už najdete ovladač na stránkách výrobce ntb

hoonzey
hodnocení

Mockrát děkuji, ihned to vyzkouším

hoonzey
hodnocení

Tak jsem našel nějaké 2 chyby, ale nevyznám se v tom a nevím, jak to opravit. Chyby, tedy přesněji žluté otazníčky to na šlo u D3D00800-D3D008FF Základní systémové zařízení a IRQ 04 Základní systémové zařízení. Našel jsem to v sekci Hardware, Prostředky zařízení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]